/Prahova/Spital

Spital Lotus

Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 43, Ploiești 100011, România

Spital Lotus
Spital
2.5
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q8+QM Ploiești, România
+40 766 079 361
spital-lotus.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Spital Lotus
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Gava
Dana Gava159 zile în urmă
Am ajuns de două ori cu tatăl meu la această clinică, odată la cabinetul de gastro, și a doua oară la Doppler de vase carotide! Medici competenți și empatici! Recepția însă lasă de dorit! Mai multă atenție în comunicarea cu pacienții!
Raduionut78
Raduionut782 ani în urmă
Nu degeaba nota este de 2.5 pe Google. Operatori call-center obraznici, care vorbesc "de sus" pacienților. Am asteptat 15 minute la telefon până a răspuns cineva, o "domnita" care era aroganta, si care mi-a inchis apelul atunci cand am confruntat-o pentru comportamentul ei. Aveam nevoie doar de o radiografie renală. "Dragă" spital Lotus, te rog sa îți educi angajații sau, și mai bine să îi selectezi cu grijă la angajare, cel puțin pe cei care interacționează primii cu clienții. Din păcate cu ceilalți nu am avut plăcerea să am de-a face. Un angajat "front desk" intr-o instituție medicală ar trebui să aibă empatie pentru pacient, și să înțeleagă că este acolo pentru a-și face meseria, nu să se comporte ca și când clientul l-ar fi deranjat când a avut "îndrăzneala" să sune la recepție.

UPDATE: Modific calificativul, de la 1 stea la 3 stele, pentru că experiența avută în spital a fost foarte plăcută. Personalul de acolo este foarte amabil și plăcut. Începând cu domnișoarele (sau doamnele) de la recepție, si continuând cu asistenți și medici. Dacă și call-center-ul ar fi fost la același nivel, aș fi acordat 5 stele.
Clau Dia
Clau Dia2 ani în urmă
M-am programat vineri 12.02.2022 la ecografie abdominala generala la domnul Boca Bogdan pentru data de Luni, 14.02.2022.
Domnișoara care mi-a făcut programarea nu mi-a menționat faptul că nu trebuia sa consum alimente cu 4 ore înainte. Am platit 180 de lei pe o ecografie care nu este concludentă din cauza faptului că nu mi-a fost furnizată aceasta informație. Domnul doctor de asemea m-a tratat cu superficialitate, a vorbit doar in termeni specifici și nu mi-a răspuns la întrebările pe care i le-am adresat.Foarte dezamăgită și o sa incerc sa evit pe viitor aceasta clinica.
Lara popescu
Lara popescu2 ani în urmă
Eu am născut la ei în 2020 când încă se putea năștea la acest spital. De la asistenta care s.a chinuit sa îmi pună o perfuzie și mi.a spart toate venele(am născut prin cezariana la ei),pana la asistenta care venea și Oprea soneria când aveam nevoie de cineva sa ma ajute cu bebele pana la mâncarea expirata primita într.o zi. Colac peste toate astea am luat și o bacterie din sala de operație de care am scăpat ff greu. Nu as recomanda acest spital indiferent de tipul de specialitate de care îl aveți.
Adrian Dinu
Adrian Dinu2 ani în urmă
Am avut pe data de 1.02.2022 programare la dr dermatolog Cipi Alina cu fetita mea de 1 an si cu tot cu programare am asteptat 50 de minute pe holul spitalului dupa care mi-am pierdut rabdarea si am intrat in cabinet sa vad ce se intampla,iar doamna foarte senina a zis sa astept afara…dupa atata asteptat cu un copil care nu are rabdare ca un adult sa fiu dat afara din cabinet cu programare facuta?? Rusine Spital Lotus

PS: am fost pusi sa si achitam inaintea consultatiei
Mary Dragoi
Mary Dragoi2 ani în urmă
Evaluarea de o stea este mult, mult prea mult serviciile pe care le oferiți!👎👎👎
De ce mai faceți programări dacă nu le respectați? Se intra in cabinet ca in gara, pe pile? Nici la spitalele de stat nu este vânzoleală asta!
Să aștepți ORE și să intri la programare?!
Void.
Void.2 ani în urmă
Recomand. Servicii de calitate, mai ales din partea domnului doctor Georgescu. Asistentele foarte ok, pacientul fiind primit cu căldură. Raport pret/calitate foarte bine echilibrat, prețul lor fiind unul mai măricel dar calitatea lor este de nota 10. Voi reveni la nevoie! :)
Lucia Grigore
Lucia Grigore2 ani în urmă
Operatorii nu au nici o treaba cu realitatea, nu știu sa -ți răspundă la întrebări, când nu cunosc răspunsul la întrebarea pusa promit ca te sună sa îți răspundă fără sa facă acest lucru ,nici personalul din spital nu este profesionist, eu am așteptat 2 săptămâni pentru un răspuns de la ei care nu a venit nici după 3 apeluri telefonice,când am ajuns la spital radiografiile mele erau pregătite de 3 zile fără sa se deranjeze sa ma contacteze sau sa comunice operatorilor acest aspect.Total dezamagita!!!!
Locații recomandate