/Prahova/Spital

Spitalul Boldescu

Strada Romană 116, Ploiești 107071, România

Spitalul Boldescu
Spital
3.1
76 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
W2XF+WR Ploiești, România
+40 244 543 951
sjup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
roxana pirvu153 zile în urmă
O experientea fff proasta. Am avut nevoie la oftalmologie unde am fost pusi sa asteptam 2 ore ca fac curatenie si doactora face externari. Asta se intampla la ora 16
Bucurel248 zile în urmă
Mai bine mori acasă, mori mai sănătos decât în mizeria aia de spital
Laurentiu Buruleanu
Laurentiu Buruleanu2 ani în urmă
Este un spital bun,renumit,doctori profesioniști,dar îi strică reputația unele infirmiere care înjură pacienți, nu au grijă de cei care sunt slăbiți la pat,nu îi îngrijesc ,sunt nepăsătoare la cerințele lor.TRIST DAR ADEVĂRAT
Carmen Matache
Carmen Matache2 ani în urmă
La Urologie, se pot face programari doar intre orele 12:00 si 13:00 insa atunci cand sun mi se inchide telefonul fara nici o explicatie desi am insistat de mai multe ori.
Sergiu Constatin Mendoiu
Sergiu Constatin Mendoiu2 ani în urmă
Aici am fost operat laparoscopic, de două ori. Personal medical de înaltă clasă profesională, dedicat. Mâncare destul de bună și în cantități suficiente pentru un bolnav. Căldură în saloane, curățenie.
Alex Samoila
Alex Samoila2 ani în urmă
Spital ORL Boldescu ,Medic de Gardă, Ratescu!
După un an de chinuri și episoade repetate de amigdalita cronica ,astăzi mă prezint din nou cu infecție in in amigdale ..la Spitalul Boldescu ,unde Acest deșeu industrial care se crede doctor ORL îmi spune că nu vede infecția din gât ..îl rog să mă opereze pe privat de deviație de sept și rinta și refuza vehement deoarece are ordine de sus sa nu opereze în perioada cu covid ...sper că Dumnezeu să vegheze asupra dumneata Domnule Ratescu .. deoarece nu te poți numi medic ..ești doar un deșeu industrial care îi este scârbă de meserie !
Madalina Duta
Madalina Duta2 ani în urmă
Am văzut un comentariu negativ despre doamna dr Cristea...Pe mine m a chemat la dânsa de 3 ori și mi a dat tratament ptr o otită urâtă tare apoi și ptr rinita alergică și un nas dependent de picături. Nu știu alte persoane dar eu personal ii multumesc din inima ptr ajutorul acordat!Țin sa menționez ca pana acum toate problemele mi le rezolvam la clinici particulare și am fost sceptica.Recomand cu mare drag!
Laura Plaiasu
Laura Plaiasu2 ani în urmă
Un personal deosebit,de la infirmiere,asistente si domnul doctor Grecu,un medic meticulos,ambitios care se ocupa de pacient pana la externare,un medic cum sunt putini in prezent,care explica cu amanuntul ce ti se intampla si ce este de facut .Am vazut comentarii cum ca se rasteste si vorbeste urat pacientilor.Este un strop de adevar dar din ce am observat in 10 zile(timp in care am fost pacienta dansului),vorbeste rastit datorita tonului sau si certat atunci cand nu respecti in detaliu recomandarile pe care ti le da in detaliu si pe care esti obligat sa le respecti pentru recuperare cat mai rapida si pentru reusita operatiei!Asa ca il recomand ca doctor Orl-ist datorita profesionalismului sau.Am ramas uimita de comportamentul personalului:infirmiere si asistente miloase si saritoare(fara a le umple buzunarele cum se intampla in alte spitale).Recomand cu drag acest spital!
Epure Mihai Adrian
Epure Mihai Adrian2 ani în urmă
Excepțional.
Am fost programat pe data de 06.02.2021, la CENTRUL DE VACCINARE ANTICOVID din Ploiești, unde am întâlnit un personal medical, registratoare, asistente medicale și medic coordonator, plin de solicitudine și grijă față de pacienți.
O organizare impecabilă și o calitate a actului medical de cea mai înaltă clasă.
Sincere felicitări și pot afirma, fără teama de a greși, că acest CENTRU se poate constitui într-un exemplu demn de urmat la nivel național.
Aceleași aprecieri și cu ocazia prezentării pentru rapelul din 27.03.2021.
Nota10 din toate punctele de vedere și multe mulțumiri!
Mihai Nuta
Mihai Nuta2 ani în urmă
Ca si experiență nu știu ce e mai rau, spitalul cum e in afară sau înăuntru. Azi am fost la un consult de orl cu cineva. După ce am bătut la ușă de cateva ori in speranța sa deranjez asistentele din cafeluta si taifasul de seară, a sosit doctorul Grosu o matahala care probabil trebuie să facă cunoștință cu notiunea de malpraxis. La cateva minute distanța persoana cu care am ieșit, a inceput sa vomite afara și a inceput sa se simtă chiar mai rau. Felicitari Grosule esti un ceva ca doctor nu, care ti-ai ratat șansa ca animal la circ.
Locații recomandate