/Olt/Spital

Spitalul Județean de Urgență Slatina

Strada Crișan 9, Slatina 230008, România

Spitalul Județean de Urgență Slatina
Spital
2.5
91 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C9J8+VR Slatina, România
+40 249 431 765
spjslatina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Roxana1 an în urmă
Numai cuvinte de lauda pentru domnul doctor Olteanu și echipa dansului!!!!Va mulțumim domnul doctor!!!
Clont Gina
Clont Gina2 ani în urmă
Am o verisoara in spitalul slatina am incercat sa luam leg cu doctora Alina Chiriac dar nimik e ceva strigator la cer sa nu ti se dea informatii e urat.. Totusi vrem sa stim de starea ei e un copil de 20 ani😪
Adinel Vraciu
Adinel Vraciu2 ani în urmă
Personal cu experienta, probleme specifice, de spital, cei multumiti, nu prea mai au timp de 5 stele.
Simona Gugiu
Simona Gugiu2 ani în urmă
Avem deja 4 ore de când soțul meu sta în urgenta cu ruptura de peroneu și medicul este "dispărut în ceata".
Ăsta e spitalul Slatina.... Nu e posibil asa ceva
Maria Enache
Maria Enache2 ani în urmă
Personalul nu îți răspunde la telefon sa îți transmită starea de sănătate a pacientului internat, când îți răspunde cineva după mari insistențe ești certat la propriu, în loc sa ți se dea cu calm informațiile de care ai nevoie și sa fii liniștit. În plus ni se transmite la telefon ca nu se dau informații despre persoana internata. Cum sa îți spună ca nu au voie sa dea informații ca își pierd serviciul? Este normal sa știm noi, familia, cum se simte pacientul.
Nu recomand deloc, nu au pic de compasiune, e ca atunci când persoana bolnava îți spune sa o duci la spitalul asta și tu o duci intr o camera și o închizi acolo și nu mai știi nimic de ea. Iar după 4 zile primești apel ca a decedat......
Nicolae Buga
Nicolae Buga5 ani în urmă
Acest post denumit "spital" nu stiu cum mai poate functiona, este foarte murdar, foarte prost ingrijit iar conditiile sunt la limita umanitatii iar despre personal (cu cel care am avut de_a face eu) este foarte slab pegatit dar oarecum binevoitori, in schimb anumiti doctori te primesc la o consultatie pe coridor nicidecum in cabinet pentru a te informa/indruma spre o anumita procedura asta in cazul in care se afla in spital, spun aceste lucruri in urma unei foarte urate experiente unde intra_adevar am inteles expresia din limba romana "aici mori cu zile" traind momente urate pe culoarele acestui spital; imi pare rau daca am jignit pe cineva din cadrul "spitalului" nu este cu intentie este doar parerea mea personala cu privire la acest post si sper ca in aceasta viata sa nu mai am de_a face cu acest post niciodata.
Miu marius
Miu marius2 ani în urmă
Daca as putea as da 0 stele!! Sa stai 6 ore pt o reteta banala de covid este SF. Chefless personalul zici ca n-ar lucra pe bani multi ci pe promisiuni...de acum incolo cand mai sunt bolnav ma urc in masina si plec la Bucuresti. Puneti lacat pe usa si inchideti! Nu va puteti numi unitate sanitara!! Poate in sec 19.
Grig A
Grig A2 ani în urmă
Toate experiențele cu această instituție publică sunt departe de a fi unele normale. O parte din doctori după ce te consultă in spital repede te invită la cabinetul particular. Se explică de ce dr. din Cluj și București întreabă ce e la Slatina. Vă invit domnilor și doamnelor ce lucrați în această instituție Publică să dați dovadă de omenie.
Florica Ivascu
Florica Ivascu2 ani în urmă
Vreau sa multumesc pe aceasta cale doamnei doctor Guta Maria Manuela medic specialist ORL care cu profesionalism si blindete a facut posibila vindecarea sotului meu , si personalului ,asistente si infirmiere care i au dat tot sprijinul pentru ca sotul meu este nevazator 80 la suta ..
va multumim din inima ,sinteti minunati. va uram sanatate tuturor si putere sa mergeti mai departe !
Locații recomandate