/Olt/Spital

Centrul medical Lisimed

Aleea Tineretului nr. 1D, Slatina 230062, România

Centrul medical Lisimed
Spital
4.4
69 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C9FG+HW Slatina, România
+40 249 402 000
lisimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina336 zile în urmă
Am făcut 10 zile fizioterapie în Clinica Lisimed și pot sa spun cu toată sinceritatea ca am întâlnit un colectiv deosebit,cu înțelepciunea unui cadru medical ,respect,foarte operativi și implicați pt a ajuta bolnavul,curățenie desăvârșită și tot ceea ce trebuie intr_o unitate spitalicească.Respect și pretuire pt dna doctor Iovu precum și cadrelor medicale care își fac serviciu cu adevărat!mii de mulțumiri întregii echipe! Nu pot spune același cuvinte frumoase celor de la programări cardiologie.
Saladin bob
Saladin bob2 ani în urmă
cea mai inutila clinica din cate am intalnit!
ma duc eu linistit la programare la neurologie unde asteptau mai multe persoane si intreb doi inutili nu stiu ce erau ...( pareau a fi baieti dupa starvuri, dar fetite din comportament...) ce se intampla cu programarile ? pentru ca trecusera 20 min peste iar ei imi spun foarte contrariati ca d-na doctor a intarziat ca si cum ar fi fost normal ca eu sa stiu deja din eter .
se mai agita cativa programati pe zona si ii intreaba ce este cu programarile si ca nu este normal sa astepti peste programare mai ales ca se plateste si este si la privat ( evident ceva de neconceput).
fatalaii respectivi angajati acolo spun ca ei nu stiu si ca ce sa faca ei suparati fiind ca au fost intrerupti dintr-o discutie pe care o purtau intre ei ( adica doua personaje inutile care nu aveau ce cauta acolo ).
mai trece ceva timp ( o ora peste programare) si apare bomboana de pe tort , o asistenta care vine sa ne spuna ca ne programeaza spatamana viitoare pentru ca d-na doctor nu mai poate sa consulte pe nimeni dupa ce am stat o ora si nimeni nu a spus nimic .
concluzia : jos erau patru cotofene care nu aveau nimic in comun cu o clinica privata (au gresit clubul!) chiar pareau ca sunt deranjate de prezenta persoanelor care vin la consultatii iar sus doi grauri
dupa comportament , nivel de inteligenta sub 80 cu nevoie de ajutor permanent!
Nimic de reprosat medicului pentru ca nu a ajuns nimeni la el!!!
Restul dezinformare totala si haotism.
O clinica unde angajatii dau 5 stele .
O clinica de 2 lei la care nu merita sa ajunga nici un pacient si care sper sa dispara cat mai curand.
nu sunt profesionisti sunt niste neica nimeni care au facut o clinica pentru bani cu angajati total pe dinafara , haotici .
De ce mai puneti oamenii pe drumuri???
Daca ati fi in locul lor cum ar fi?
Dibidibi Tiii
Dibidibi Tiii2 ani în urmă
Oamenii astia nu știu ce înseamnă o programare. Nu stiu sa vb asistentele sunt vai de ele. Si stai la rand mai rau ca la spitalul județean.
Petruț costache
Petruț costache4 ani în urmă
Am avut consulattie la dr Georgescu si mi sa spus drept in fata ca nu ma poate consulta deoarece am mai fost si la alti medici,nu este corect sa stai aproape 1 ora la rand si dupa spune ca nu te poate consulta si te da afara din cabinet,o sa fac toate demersurile posibile ca acest medic sa nu mai faca cu alti pacienti.

Atat timp cat plateam ma puteam duce la cati medici vroiam.
A fost prima si ultima oara cand mai calc in aceasta clinica.
Ion Maxim-Pipin
Ion Maxim-Pipin5 ani în urmă
Am făcut o programare la ei pentru ora 15:15 , azi 15.09.2018 și abia la ora 19:00 am facut controlul. Asta dă dovadă de nesimtire totală. Pe lângă asta nu am putut plăti cu cardul pe motiv ca nu merge nici un POS. Tot la negru fără bon, un consult 500 ron. De aceea nu mergea POS-ul.
Alina Rosu
Alina Rosu5 ani în urmă
O clinica de încredere cu un personal calificat și foarte respectabil,tot ce îți dorești de la o clinica,cu multa stima și respect pt tot personalul, ..
Alin Iordache
Alin Iordache5 ani în urmă
Personal slab pregătit...
Mi-au spart vena în ultimul hal până să-mi ia o proba de sânge!
Luminita Mirela Iordan
Luminita Mirela Iordan5 ani în urmă
Nu se respecta orele la care esti programat,deci puteti veni si fara programare,daca aveti tupeu intrati inaintea celor care sunt programati,asa ca...
Clara Tanasescu
Clara Tanasescu6 ani în urmă
Am fost programata cu baietelul de 3 ani Ianis la oftalmolog Calinescu pentru ca avea de 2 saptamani ochii rosii. Este lipsit de experienta cel putin in privinta copiilor. Nici nu s-a uitat la copilul meu si mi-a dat picaturi de ochii pentru el( in conditiile in care i-am precizat ca nu sta sa-i pun picaturi, oricum fara efect).Am comentat ca-mi ia banii degeaba 100 lei pentru ca nu se face asa ... daca nu se pricepea la copiii putea sa-mi spuna si nu era suparare dar nici sa platesc pentru un serviciu de care nu am beneficiat.Dupa ce am vazut ca medicamentul prescris nu are nici un rezultat am fost la 3 saptamani la clinica privata in Pitesti unde am dat de un oftalmolog adevarat si foarte rabdator cu copilul, a durat consultul o ora mi-a dat pentru alergie aerius si nasonex si in 5 zile nu am mai avut probleme cu ochii. Rusine Lisimed pentru faptul ca nu va asumati responsabilitatea si colaborati cu medici incompetenti.
Locații recomandate