/Neamt/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț

Bulevardul Traian 1, Piatra Neamț, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț
Spital
2.6
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9HF+CC Piatra Neamț, România
+40 233 219 380
sjuneamt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana clopotel
Oana clopotel2 ani în urmă
Focare Covid de care nu se aude nimic, pacienti internati cu ceva dar ajung sa ia covid ( sau altele), aparatura veche ( ca in orice spital de stat ) , rudele pacientilor sunt tratate urat fata de un spital privat ( abia afli ce s-a intamplat cu pacientul ), comunicarea cu familia pacientului abia exista. Reguli covid aplicate cum se doreste nu cum ar trebui.
Nu confundati cu spitalul modular construit de Daruieste Viata ( ATI covid ). Acela e de nota 10+.
Christina Marcu
Christina Marcu2 ani în urmă
Dezastru!!! Tocmai am sunat pentru neurologie, pentru tata ca se simte foarte rau de la tratamentul primit de la dr. Radu Constantin de la Antares si am cerut aici o programare cat mai repede posibil. Doamna de aici mi-a zis sa ma duc la dr Radu daca de acolo am primit tratamemt pentru ca ea nu are liber pana la sfarsitul anului. Serios? Nu se pot gasi 10minute pentru un om care se simte foarte rau de tratament avand in vedere ca i-am spus doamnei ca nu pot da de dr. Radu. 10 minute contra cost evident. Nu se poate! Sa nu mai zic ca a trebuit sa sun de 41 de ori pana mi-a raspuns cineva. Si va întrebați de ce mor oamenii? din cauza nepăsării anumitor doctori!!! Va întrebați de ce nu se mai întorc tinerii in țară... Uite de asta!! Eu nu ma voi întoarce NICIODATA in Romania ca sa mor aici din nepasare. In Germania si la ora 00:00 am parte de consultație daca am nevoie, daca ma simt rau, de aceea platesc asigurare medicala. Ma abtin sa spun mai multe... In continuare voi cauta un doctor pentru tatal meu... Pana se mai poate face ceva. Iar voua.... SA VA FIE RUȘINE!
Catalin Clopotel
Catalin Clopotel2 ani în urmă
Respect ATI modular. Doctorii și personalul de nota 20+. Sa va dea Dumnezeu multa sănătate.
Manu Manu
Manu Manu2 ani în urmă
Zilele trecute am fost nevoita sa ajung la Upu. Am fost consultata de către o tânăra doctorița rezident, după parafa înțeleg ca este dr Macsim....Va mulțumesc d-na sau d-ra doctor. Sunteți extraordinara! Dumnezeu sa va binecuvânteze pentru felul dvs de a fi din punct de vedere profesional cât și uman. Sunteți o speranța pentru sistemul medical. Va rog sa nu va schimbați în timp!
Maria Săvulescu
Maria Săvulescu2 ani în urmă
Ff proasta experienta la acest spital.
Medicii au toti cabinete particulare, iar in policlinica lucreaza f putin, la endocrinologie nu se poate face programare, deoarece, cica nu sint locuri, nu exista ecograf pt tiroida, doar la parcicular, unde costa 300 lei.
Georgian-Marian Dragan
Georgian-Marian Dragan2 ani în urmă
Am fost internat timp de 2 saptamani cu Covid, dintre care 1 saptamana am fost la ATI. Am avut parte de oameni exceptionali care m-au tratat si m-au ajutat sa-mi revin, totul la superlativ. Multumesc din suflet tuturor!
Sabie Nicoleta
Sabie Nicoleta2 ani în urmă
Personal fara bun simt.la secția neurologie cine este de gardă in seara aceasta28 februarie 2022 care a răspuns la tel acum 10 minute la ora 21 eu sunind să cer informații despre tatăl meu internat ieri și transferat la neurologie spunindu-mi că este tirziu sint obosite că noi nu știm ce înseamnă nopți albe(specific ora 21 cînd am sunat noaptea abia începuse și doamna era deja obosita).Eu am dorit doar informații despre tatăl meu cum se simte deoarece cu covidul ăsta nu te lasă sal vezi nu am primit nici un răspuns mi sa închis tel in nas .pur și simplu.Am ajuns sa cerșim in loc sa fiți amabile eu m-am adresat frumos cu bun simt .Voi nu aveți părinți?Ați putea dormi noaptea fara să știți cum se simt stiindui in spital bolnavi.?Rușine.
Elena Todirica
Elena Todirica2 ani în urmă
Astăzi am ieșit din spitalul vechi etaj 3 și vreau sa spun ca am avut parte de un personal excepțional. Niște fete de nota 10 . Sunt niște persoane atente , gentile cu un suflet bun și care îți înțelege suferință. Iți da mult curaj ca totul o sa fie bine. Vreau sa zic ca nu toți din spitalul din Piatra Neamț au un caracter urat . Din contra eu am o impresie buna. Am văzut ca să schimbat ceva în bine.
Locații recomandate