/Mures/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Strada Gheorghe Marinescu 50, Târgu Mureș 540136, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș
Spital
3.9
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH5M+Q4 Târgu Mureș, România
+40 372 653 100
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Siminciuc Lidia
Siminciuc Lidia2 ani în urmă
Am suferit o interventie chirurgicala de hernie de disc.Pe sectia de Neurochirurgie doar cuvinte de lauda.Personal empatic,atent,mereu prezent intre bolnavi,fara pretentii materiale,infirmierele amabile,o atmosfera calda si plina de armonie .A fost normalitatea pe care trebuie sa o traim cand santem intr un spital.Multa sanatate cadrelor sanitare si sa si pastreze omenia(singurul lucru de care au nevoie bolnavii).Un 2022 plin de reusite!!!!
Ioan Dan
Ioan Dan2 ani în urmă
Am avut treaba la Policlinica Judeteana si am fost putin socat de faptul ca doamna de la intrare nu stia ca in Targu Mures mai este o policlinica apartinand de Spitalul Judetean-Policlinica 2. Apoi nu prea stia multe lucruri pentru a veni in sprijinul pacientilor cu sfaturi.
In mare in policlinica e curatenie, chiar si la toalete.
Afara aglomeratie ingrozitoare, cu greu gasesti un loc de parcare pe undeva. In jurul spitalului, pe strazi sunt parcate masini pe ambele parti pe distanta de peste 1 km.
Medicii sunt ok, discuta civilizat si cu calm-cum ar trebui de altfel sa faca orice medic din Romania si din lume.
Calin Marian
Calin Marian2 ani în urmă
Dupa ce am fost programat cu 1 luna inainte pentru o interventie la copil si dupa ce l-am scos de la scoala 1 zi si mi-am luat liber si eu pentru internare, cand am ajuns dimineata la 7 (dupa o asteptare de 2 ore) ni se spune senin ca "domnul" doctor este in concediu si sa ne reprogramam pentru interventie. Indolenta si nepasare maxima la cadrele si medicii din spital!
B. A.
B. A.2 ani în urmă
Am fost operata laparoscopic de colecist de domnul doctor Gunea Sebastian si domnul doctor Borz Cristian. 2 oameni minunati care au dat dovada de profesionalism. Simt ca mi s-a mai dat o șansa la viata. Recomand din inima Spitalul Județean din Targu Mures. Din momentul cand am fost la Urgenta asistentii medicali, medicii s-au comportat foarte frumos cu mine. Mii de multumiri!
Gabi Gabriela
Gabi Gabriela2 ani în urmă
Data de 16.03.2022 programare orele 15,00 la fizioterapie Dr Mănășturean Andrei.
La ora 15,10 adună registratoarea biletele de consultație (5-6 la număr). Medicul NICĂIERI.
ORA 15,50 - MĂNĂȘTUREANU ANDREI încă nu e prezent la locul de muncă.
Medicii spitalului au program stabilit prin FIȘA POSTULUI de 7 ORE și este renumerat pentru serviciul pe care ar trebui să-l presteze, nu pentru LIPSA LA PROGRAM.
NOTA 0
(STELUȚA OFERITĂ e doar dată din obligativitate pt că altfel nu poți posta. )
Atitudinea UNOR salariați MEDICI din cadrul acestui spital LASĂ DE DORIT. ETICA UNORA LIPSEȘTE CU DESĂVÂRȘIRE.
Nu este singular cazul când pacientul e luat de prost și ținut la UȘA acestor..... (adăugați singuri continuarea... fiecare după experiențele personale)
Cristina Gabriela
Cristina Gabriela2 ani în urmă
Un spital cum nu as fi crezut ca exista in Romania , eram in trecere si ma simteam foarte rau , eram la 500 km de casa , ajunsa acolo la 01:00 noaptea timpul de asteptare a fost foarte scurt , mi-au facut analize , perfuzii , computer tomograf si am fost vazuta si de un neurolog .
Apoi mi s-au dat mai multe trimiteri spre clinici unde sa imi fac mai multe investigatii .
Va mulțumesc mult ! 5 stele este puțin.
Dora Huruba
Dora Huruba2 ani în urmă
Am fost în data de 08.10.2021 la urgenta cu durere de burta în partea dreapta. Bineînțeles m au primit dar cum am mers asa am și venit acasă fără un diagnostic măcar doar cu replica ca ei nu trateaza în urgenta și ca și dacă e ceva de operat nu e de operat acum. Tot ce au făcut a fost sa mi dea o punga cu apa calda pe care sa o țin acolo și pe foaie au scris ca durerea sa diminuat fapt ce nu a fost adevărat. Nici măcar un consult la ginecolog sau măcar un diagnostic sa stiu unde sa merg. Am plecat f dezamăgită și sper sa nu mai ajung pe acolo vreodată. Oricum am părăsit tara și nu doresc la nimeni sa ajungă pe acolo.
Evelin
Evelin2 ani în urmă
Nu se tine cont de programări am fost programat cu 24 zile înainte si după 5 ore de stat ca la usa cortului se termină programul si nu am mai fost consultată CHIRURGIE PLASTICĂ
Locații recomandate