/Mures/Spital

Institutul De Medicină Legală Târgu Mureş

Strada Gheorghe Marinescu 38, Târgu Mureș 540142, România

Institutul De Medicină Legală Târgu Mureş
Spital
2.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH3J+VP Târgu Mureș, România
+40 265 215 240
imlmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut alin alexandru
Ionut alin alexandru2 ani în urmă
Marian Robea
Marian Robea2 ani în urmă
Se cer bani, 250 lei pentru îmbrăcat decedat, serviciu facut in cadrul morgii printr-o firma privata.Firma este chemata de autopsieri.
Am sunat la numarul de telefon al institutului si o doamna care nu se prezinta ne da sa vorbim cu un domn doctor.Acesta ne spune ca nu este in atributia lor sa imbrace decedatul si inchide telefonul.Decedatul este din judetul Braila I.Ioana azi 24.06.2021.
CautaH Work
CautaH Work4 ani în urmă
(Tradus de Google) Doctorul întârzia o oră, dar un individ plăcut comunicativ. Locul este ruinos, vechi, șubred și scufundă starea de spirit a pacientului în continuare. Surorile se luptă între ele, pacienții sunt instruiți și puse în așteptare. Instrucțiunile sunt incomplete.

Doctorul este întârziat aproape o oră, dar este un comunicator plăcut individual. Locul est vechi, șubred și strica starea de spirit a pacientului. Asistenții se certă între ele, pacienții sunt certati. Sunt incomplete Instrucțiunile.

(Original)
Az orvos majd egy órát késett, ellenben kellemes, kommunikatív egyéniség. A hely lelombozó, régi, kopottas, a páciensek lelkiállapotát tovább süllyeszti. A nővérek egymással veszekednek, a pácienseket kioktatják, letolják. Az útbaigazítás hiányos.

Doctorul a întârziat aproape o oră, dar e un individ plăcut comunicativ. Locul este vechi, șubred și strica starea de spirit a pacientului. Asistentele se ceartă între ele, pacienții sunt certati. Instrucțiunile sunt incomplete.
Postolache Laura Ioana
Postolache Laura Ioana4 ani în urmă
Diana Codruta Cimpean
Diana Codruta Cimpean5 ani în urmă
Wisdom Monolit Mbc
Wisdom Monolit Mbc5 ani în urmă
Virgil Sasu
Virgil Sasu6 ani în urmă
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)7 ani în urmă
Locații recomandate