/Mures/Spital

Spitalul Municipal "Dr. Gheorghe Marinescu"

Strada Victor Babeș 2, Târnăveni 545600, România

Spitalul Municipal "Dr. Gheorghe Marinescu"
Spital
2.9
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
87HV+FF Târnăveni, România
+40 265 446 161
spitaltarnaveni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Klara 01
Klara 012 ani în urmă
Doamne fereste sa ajunga parintii la sectia Covid. Nu se ofera nici macar tacamuri. Sa va fie rusine ca lasati persoanele in varsta sa manance fara tacamuri, daca au nevoie de medicamente pt ca nu le este bine nu sunt bagati in seama!!! Rusine ca ati terminat o scoala toti aveti parinti acasa. Nu va fie lene sa munciti, pt a putea muncii in domeniu aveti nevoie de tarie dar si de blandete si intelegere.Va dati seama prin ce trec acei parinti, batrani si bolnavi de o boala noua, cata frica Au??!! O vorba buna ajuta mult. VA rog sa deveniti Mai umani sau lucrati La fabrica Nu cu oameni. 😞😞
Sebbb7 seb
Sebbb7 seb4 ani în urmă
Am fost internat la sectia de Chirurgie(ORTOPEDIE), unde am fost operat de catre domnul DR.ALBU DANIEL,un om si un medic exceptional.Conditiile au fost ,oarte bune,asistentii/asistentele au fost foarte amabile si m-au ajutat mult.Am avut parte de o ingrijire medicala de nota 10+.In urma acestei experiente,mi-ai schimbat parerea despre sistemul medical din Romania.Respect personalului de la Tarnaveni! RECOMAND!
Angela Hancu
Angela Hancu4 ani în urmă
Miii de multumiri personalului de la sectia Chirurgie .Curatenie , vorbe bune , multa atentie acordata bolnavilor.Dr.Rolinschi este un adevarat OM , cu suflet MARE .Nu am cuvinte sa multumesc ptr tot ce s-a facut ptr mine .Cinste si respect ptr toti .
Daniela Miclos
Daniela Miclos6 ani în urmă
Multumim personalului din cadrul serviciului de urgente care a fost de garda in noaptea de 21 aprilie 2017 pentru modul in care s-au comportat, de interesul si de profesionalismul de care au dat dovada, de bunul tratamet acordat mamei mele ."Jos palaria!!!!!"Miclos Serban Daniela
Kin Ger
Kin Ger7 ani în urmă
Peronal este foarte foarte obraznic, mai ales doctori care trebuie sa se ocupa de bolnavi, care merc acolo de nevoie si nu de distractie.
Maica mea trebuia ca suna ambulanta, pentru ca avea tensiune arteriala foarte mare. Dupa ce au terminat tratamentul necesar, au pus pe ea pe strada la ora 5:15, in frig si la o ora cand nu era nici un taxi sau autobus, sa poata sa mearga acasa.
Doctorita era foarte nesimtit cu ea. Nu stiu numele, dar era la 22. de septembrie la ora 5.
Femeia asta nu are ce sa cauta in medicina!!!
Csaba Gabor
Csaba Gabor7 ani în urmă
Aveti un personal foarte obraznic , mai ales la urgente si la poarta , vorbesc obraznic si foarte vulgar, la poarta sar la bataie daca antrebi ceva de doua ori , ar trebui sa luati masuri cat de urgent.
Florina&Vlad
Florina&Vlad2 ani în urmă
Un spital de doi bani, cu personal de ultimă speță.
Daniela Bucur
Daniela Bucur2 ani în urmă
Pt domnul doctor Albu am o sugestie.Schimbati-va meseria pt că nu vi se potrivește deloc Nu aveți educația necesară de a vorbi cu pacienții.Cat despre stilul in care profesați mă face să cred că nu ați făcut nici facultatea de medicină
Locații recomandate