/Mures/Spital

Centrul Medical Galenus

Strada Gheorghe Doja nr 19, Târgu Mureș 540236, România

Centrul Medical Galenus
Spital
3.2
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHP4+99 Târgu Mureș, România
+40 265 215 000
galenus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Karoly Levente Kovacs
Karoly Levente Kovacs2 ani în urmă
Mi-am facut programare cu o saptamana inainte prin asigurator, am primit doua mesaje sa imi aminteasca, am fost contactat de doua ori sa confirm programarea si cand ajung cu 10 minute inaintea programarii aflu ca trebuie sa stau la coada cam 20 minute dupa fiecare pacient, erau doi inaintea mea. Pe banii mei stau la coada. Nu mai vin niciodata.
Dana Steinbach-Oprea
Dana Steinbach-Oprea2 ani în urmă
Am ajuns putin mai repede decat ora programarii, dar ne-au primit mai repede. Doamna doctor a fost draguta si consultatia a decurs bine.
La receptie, fetele au fost foarte ok si totul a mers repede.
Raul Iclanzan
Raul Iclanzan2 ani în urmă
Calitatea servicilor prestate de personal si de acest centru medical lasa de dorit.
Am solicitat si platit suma de 290 RON pentru un test COVID RT-PCR pentru a putea calatori. Acest rezultat isi pierde validitatea in 72 ore, iar eu am primit rezultatul dupa o saptamana si pe certificat scrie ca rezultatul a fost valitat in ziua efectuarii testului la ora 20:13. Adica au avut rezutatul dar nu l-au comunicat in timp util.
Va puteti imagina panica de dimineata in aeroport cand trebuie sa zbori dar tu nu ai rezultatul la test.
Alin Moruzi
Alin Moruzi2 ani în urmă
Aceasta clinica este specializata in jaf . Platesti consult ,totul ok la consult dar te pune sa faci si radiografie . O faci si , atentie....cu toate ca platesti consult, ca se uita pe o radiografie , pe care o si platesti separat, este si asta 50 ron. Deci uitatul pe radiografie.50 RON , 2 secunde . Apoi se uita la tine si daca esti bine imbracat, gaseste motiv sa te trimita sa faci si un CT , cu toate ca nu e motiv medical . Ca sa ti mai ia niste bani . In orice caz , voi ocoli aceasta clinica .
Gaier Edith
Gaier Edith2 ani în urmă
Foarte nemultumita de experienta avuta!! In data de 17.06.2021 am fost trecuta pe o lista de asteptare. In data de 06.07.2021 m-am interest telefonic daca s-au facut programarile, mi s a spus ,, sa stau linistita ,, ca ma vor contacta. Fiindca in 13.07 imi expira biletul de trimitere, azi 07.07 m-am dus personal, in speranta unui raspuns pozitiv, dar din pacate mi s-a adus la cunostinta , faptul ca luna aceasta nu am nici o sansa, pentru ca sunt persoane care asteapta din luna mai. Intreb eu, aceasta informatie de ce nu mi s-a spus inca la prima intalnire. Sau daca intr-adevar asa este, dupa ce s-a consumat fondul primit, cei care am ramas pe din afara, de ce nu am fost anuntati ? Sa nu speram si asteptam degeaba…Total dezamagita!!!
Denisa Costea
Denisa Costea3 ani în urmă
Servicii deplorabile!!! Plătesc suplimentar pentru a primi testul PCR în timp util (24 de ore ), de care am nevoie pentru a pleca din țară , personalul mă asigura că o să îl primesc, cu zâmbetul pe față (probabil pentru a scăpa de mine cât mai repede ) și îl primesc după 33 de ore de la momentul recoltării!!!! Inacceptabil!!! Din cauza lor am fost nevoită să îmi modific zborurile( costuri suplimentare pe care le-am achitat din buzunarul meu) , mi-au îngreunat toată călătoria , având ulterioare probleme pe parcurs , doar pentru că nu au fost capabili să informeze corespunzător !!! Dacă nu sunteți în stare să fiți punctuali, minimum pe care l-ați putea face e să fiți sinceri și să informați, puteam alege o alta clinică și puteam evita toate impedimentele, banii și timpul pe care le-am pierdut. Dar de ce să riscați să pierdeți niște bani în plus ?
Sanda Dragan
Sanda Dragan2 ani în urmă
In aceasta clinica serviciile sunt exceptionale, personalul foarte amabil si competent. Sunt foarte incantata si relaxata de fiecare data cand va vizitez. Fetele de la receptie sunt foarte dragute si amabile, iar medicii de un profesionalism incontestabil. Am apelat la serviciile acestei clinici , avand mai multe probleme de sanatate ,am fost consultata de mai multi medici de aici si sunt foarte multumita de fiecare in parte , datorita lor ma simt astazi bine . Recomand tuturora!
Bojte Botond
Bojte Botond2 ani în urmă
Punctual, rapid, profesionist. Mulțumesc echipa Galenus.
Locații recomandate