/Maramures/Spital

Policlinica & Spital Sfântul Ioan

Bulevardul Republicii nr 30, Baia Mare 430191, România

Policlinica & Spital Sfântul Ioan
Spital
4.2
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHW7+J7 Baia Mare, România
+40 262 206 620
policlinicasfantulioan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Vanca
Bogdan Vanca2 ani în urmă
Am fost zilele trecute cu matusa mea pentru un RMN si am fost placut impresionat de actul medical. Doamna Crina de la fisier a fost foarte draguta si ne-a oferit raspuns tuturor intrebarilor noastre. Spitalul e foarte frumos si ingrijit, clar aveam nevoie de asta in Baia Mare. Felicitari tuturor si sa ramaneti tot asa!
Andreea Mare
Andreea Mare2 ani în urmă
Spitalul acesta este fix ce avea nevoie Baia Mare, mai ales acum cand peste tot este plin din cauza pandemiei. Am fost cu o persoana din familie la CT, am prins loc foarte repede si am fost tratate minunat (doamna Crina de la receptie ne-a explicat foarte frumos procedura. a fost foarte amabila). Am primit rezultatul exact cand ni s-a spus ca-l vom primi, inclusiv pe mail. Sunt foarte multumita!
Vasile Brehaita
Vasile Brehaita2 ani în urmă
Am fost la vaccinare si am fost tratat corespunzator de o domnisoara asistenta Florina, mi am uitat ochelarii acasa si m a ajutat sa completez, dupa care m a vaccinat si nu am simtit nici o durere. Mi a explicat ca sunt posibile manifestari adverse, dar si ce sa iau. Recomand pentru ca se resecta regulile de distantare, nu este aglomerat pentru ca domnisoarele stiu ca gestioneze, personalul este amabil, clinica este foarte frumoasa, atmosfera este imbietoare.
Francisc blasca
Francisc blasca2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile medicale pe care aceasta clinica le pune la dispoziția pacientului, odată ce ii calci pragul ai ocazia sa fii întâmpinat de o fata blândă și zâmbitoare 😊 este vorba de dna asistenta Crina care tratează cu multă răbdare și profesionalism fiecare pacient. Felicitari și respect pentru tot ceea ce faceți pentru noi . Standarde ridicate și aparatură de nalta performanță cum numai în noua locație de pe Caragiale poți găsi.
Max
Max2 ani în urmă
Hotie si neprofesionalism.
Pe site scrie ca au contract cu Casa de asigurari de sanatate dar la receptie iti spun ca nu au. Totul se plateste cu banul jos.
Platesti un Ct si il fac fara substanta de contrast (nu aveau pe stoc) desi diagnosticul cerea imagistica cu substanta de contrast. Rezultat inutil. Ca sa faca cu substanta de contrast au cerut dupa aceea o diferenta inca odata cat CT-ul initial.
Cosma Camelia-Maria
Cosma Camelia-Maria2 ani în urmă
Recomand serviciile acestei policlinici sunt minunate. Având în vedere situația actuală, e locul potrivit pt orice investigație, am prins loc foarte repede. Doamna Crina de la fișier de la radiologie s-a purtat impecabil, ne-a explicat foarte bine procedura. Suntem foarte mulțumiți!
Florin Herman
Florin Herman2 ani în urmă
Clinica moderna, angajate empatice, am fost la vaccin, iar domnisoara Florina m-a vaccinat, mi-a explicat ce sa fac daca apar simptome. Mi-a facut placere sa astept pentru ca am primit din partea personalului doar caldura.
Roxana Foris
Roxana Foris2 ani în urmă
Mulțumesc pentru profesionalism, atentie si rabdare, dnei asistente Crina Triff. Foarte atenta si amabila in special cu copiii, ceea ce ne-a ajutat enorm in infrangerea fricii de ,, doctor". La fel de multa rabdare si dedicatie si pe viitor.
Locații recomandate