/Maramures/Spital

Clinica Someșan Baia Mare

Aleea Mărăşti 1, Baia Mare 430352, România

Clinica Someșan Baia Mare
Spital
3
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVJ+GX Baia Mare, România
+40 751 229 475
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–15
Duminică: 7–15
Scrie o recenzie
Valentin Marian Botis
Valentin Marian Botis2 ani în urmă
Multă nesimțire din partea doctorului Badiu Horațiu, nici măcar nu m-a băgat în seama, eu așteptând în fata ușii dansului am fost ignorat total iar după a plecat fără măcar sa zică ceva către mine, nici cunoscuților nu le mai recomand acest spital, chiar și asistentele au rămas masca văzând faza în care el a plecat ingnorandu-ma, ele find pe hol, se pare ca asa suntem tratați noi cei care le plătim salariile..
Nu recomand aceasta clinica.
Irina Ama
Irina Ama2 ani în urmă
Am mers si in perioada in care nu avea contract cu Regina Maria, cât și acum când poti opta sa te programezi prin RM - in ambele situații am avut parte de amabilitate, prețuri ok la analize, programări făcute și realizate la timp.
E destul de ușor sa te programezi prin aplicație și sa faci check-in, insa și doamnele de la Recepție sunt foarte amabile.
Medicii care m-au văzut au fost mult peste așteptări dpdv al profesionalismului (comparativ cu Cluj și București).
Nu înțeleg de ce multe comentarii sunt negative - fie nu se știe procedura programărilor, fie nu se știe ca fiind spital privat poti suporta alte costuri (și de vii prin CNAS, nu toate sunt acoperite de asigurare).
Ideal e ca înainte și după consultație sa se verifice dacă e ceva de plata.
Eu sunt multumita de servicii - personal ok, curățenie peste tot, asistente și medici atenți și dedicați (in special recoltare și neurologie).
Covaci Loredana
Covaci Loredana2 ani în urmă
Nu recomand această clinica! Neseriozitatea este cuvântul de ordine! Asiste nte care vorbesc urat cu pacientul! Am asteptat foarte mult să ajung la medic, deși aveam programare! Doctorul nici un pic profesional! Dacă analizele medicale nu au fost făcute la ei la clinică m-au pus să le repet! Când m- am programat mi- au spus un preț, când să achit mi s-a cerut aproape dublu. Am întrebat cum este posibil asa ceva?! Răspunsul: nu am inteles bine ce mi s- a spus la telefon!
Corina Nicolae
Corina Nicolae2 ani în urmă
La programare a fost 175 consultația și după 2 săptămâni cu 1 oră înainte de consultație sunt sunată să confirm și că.... MA COSTA 540 LEI!!!
Vasile bodea
Vasile bodea2 ani în urmă
Detineti un titlu pe care nu il meritati , degeaba aveti tehnologie avansata ca nu stiti sa o utilizati , sa stea o familie inteaga Mama, Fica, Tata la preluare date la acelasi ghiseu iar la recoltare sa le fie recoltarea facuta mama ,fica deodata si la tata la 30 min dustanta , inadmisibil !
Muntean-Rosca Ileana
Muntean-Rosca Ileana2 ani în urmă
Proastă informare a pacienților, pur și simplu bătaie de joc și totală lipsă de profesionalism.
Trebuia să mi se efectueze un RMN cu substanță de contrast. Abia când am ajuns la programare am fost anunțată că trebuie să prezint un test de alergie la substanța de contrast...oare le-a fost greu să specifice asta de la început? Iar dna de acolo total dezinteresată de faptul că ea a greșit neinformându-mă. Am solicitat să mi se facă pe loc acel test, dar ghici ce...nu au medic ...
Deci m-am trezit la 05 AM și am condus 1h 30 min degeaba.
Nu recomand.
Categoric nu voi mai apela la această clinică.
Gabor Karsay
Gabor Karsay2 ani în urmă
Ne-au anulat o programare la un control la ortopedie și nu am fost anunțați. Ne-au informat în momentul în care ne-am prezentat cu pacientul de 83 ani la recepție. Au invocat faptul că angajatul nu a înregistrat corect numărul de telefon al pacientului în momentul programării. Asta în contextul în care la consultație a fost înregistrat odată numărul de telefon al pacientului (Deci aveau în sistem numărul de telefon, doar trebuia căutat un pic, chiar dacă angajatul a greșit la efectuarea programării).
Ioana Barbarie
Ioana Barbarie2 ani în urmă
Da mi s-a spus un pret si cand am platit a fost alt pret. Dar dna dr Mihaila s -a purtat foarte frumos, mai ales ca a trebuit sa-mi dea vestea ca sarcina e oprita din evolutie. Tot respectul pt dna doctor
Locații recomandate