/Iasi/Spital

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria"

Strada Vasile Lupu nr. 62, Iași 700309, România

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria"
Spital
3.1
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J55+R5 Iași, România
+40 232 264 266
sfmaria-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Corinush Corinush
Corinush Corinush2 ani în urmă
Ofer 5 stele personalului de pe sectia neuro chirurgie (medicilor si asistentilor cu care doamna Dr. Boghian colaboreaza, infirmierilor si chiar personalului ce se ocupa de curatenie) nici o stea cateringului ce distribuie mancarea.
Paul Laurentiu
Paul Laurentiu2 ani în urmă
Am mers cu o problema si nu s a rezolvat nimic.6 zile in spital degeaba cand puteam merge la un specialist sau cabinet privat din prima..
S. Andreea
S. Andreea2 ani în urmă
Evaluări stricte psihiatrice/psihologice semestriale pentru toți angajații. Totuși vorbim de personal medical. Ei ar trebui să știe cel mai bine când e momentul sa se trateze. Presiunea gărzilor își spune cuvântul.
După atâta chin și învățat, păcat să ajungem la....
Bianca Andreea
Bianca Andreea2 ani în urmă
Pentru asistenta de pe data de 4.11.2021 ora 17:30 din cadrul secției UPU, pitică și plinuță, erai îmbrăcată cu o bluză cu flori și cu halat de protecție alb, cea care întocmeai fisele de observație la prima masă și aveai tu grija sa scrii tot în foi și sa primești pacienți, ești jalnică. Nu îți meriți aceea diplomă de asistent și nici dreptul de a profesa. Învață să fii om și să asculți.Țipi de parca ar fi secția ta și a părinților tăi și nici nu scrii ceea ce este corect în foile de observație. Lasă pe altcineva în locul tău mai competent decât tine. Ocupi un post degeaba! Stăm 5 ore în UPU din cauza ta că nu ai scris ceea ce trebuie în foi. Bravo! Și mai aveți pretenții să primiți tratament special când veniți în alta secție de UPU că vorba aia :"suntem colegi". Tu nu te încadrezi în această categorie. Vă dați seama câți copilași au trecut prin mâinile ei și nu au fost tratați, pentru că se crede ASISTENT MEDICAL GENERALIST, doar prin simplu fapt ca scrie ceea ce dorește ea în foi. Să sperăm că o să vadă și directorul medical și tu, stimată doamnă această postare și să-ți desfacă contractul. Sper sa nu mai ajung vreodată în cadrul acestei secții și să dau peste tine că nu se știe ce se poate întâmpla.
Ana Bradu
Ana Bradu2 ani în urmă
Un spital horor pana ajungi pe secție cu copii ești terminat psihic infirmierele și asistentele se comporta foarte rece și au o obrăznicie de neînchipuit vi la spital cu una și vi cu 7 înapoi foarte dezamăgită de acest spital nu se compara cu Suceava niciodată plus ca te baga la un loc cu cei u pneomonie și alte boli fugiți de acest spital e horor😢😢😢😢😢😢😢
Ovidiu Daniel Bouaru
Ovidiu Daniel Bouaru2 ani în urmă
Cum ati gandit un spital pt copii atat de mare fără locuri de joacă sau de plimbare. Copilul meu stă de 4 zile inchis ca la închisoare. Ceva nu i in regulă in tara asta.chiar toate se fac pe dos si de mântuială....Dlor copiii voștri nu se îmbolnăvesc...nu mai spun ca unele asistente ..... ar trebui sa se lase de meserie....empatia pt micuți la unele e o necunoscută...
Corina Vi
Corina Vi2 ani în urmă
Mereu aglomerat pe holuri inguste si intunecate. Imagine sumbra. Programarile nu se respecta in ambulatoriu. Poti sta ore in sir pe hol cu un copil bolnav si personalul sa te ignore.
Mihai Florin Bortă (DOMISAMI)
Mihai Florin Bortă (DOMISAMI)2 ani în urmă
..experiență oribila , sotia a vorbit cu d-na doctor (nu dau numele acum ) pt.internare cu fetita ( la reumatologie pedriatica ) i-a spus sa mearga astazi iar acum nu vor sa le interneze pt.tratament !!! Nu suntem din Iasi... Bataie de joc ! Stie cineva un nr. de telefon unde se poate face plangere ? Multumesc !
Locații recomandate