/Hunedoara/Spital

AlmaMed

Strada Petru Maior 2, Petroșani 332042, România

AlmaMed
Spital
3.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C95G+M4 Petroșani, România
+40 770 842 118
almamedcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Marciuc
Andra Marciuc2 ani în urmă
Am incercat pentru prima data sa fac o consultație la ei o ecografie abdominala, m au programat peste o saptamana de la apelul telefonic si cand ajung acolo doamna doctor nu venise si nici macar nu au avut bunul simt sa ma sune sa ma anunțe, am facut ceva km nelocuind in Petrosani, foarte urat, a fost prima si ultima oară cand mai apelez la servicile lor.
Irina Danaila
Irina Danaila2 ani în urmă
Personal foarte amabil și medici foarte pricepuți ,cardiologie, endocrinologie, neurologie, chirurgie vasculară,am să revin la dumneavoastra de câte ori este necesar .
Elena Foca
Elena Foca2 ani în urmă
Am facut testul antigen,persoana de la recoltare a fost foarte atenta si personalul de acolo forte receptivi,am plecat foarte multumiti.Multumim din suflet Almamed!
Cristian gheortu
Cristian gheortu2 ani în urmă
Personal cu lipsa de respect pentru pacienti.Adresezi o intrebare si te scoate afara înainte sa termini ce ai de spus.Schimbati personalul.
Adytzu Wappo
Adytzu Wappo2 ani în urmă
Am fost ptr test antigen covid 19, persoana care a fost la recoltare si care ne-a preluat datele s-a comportat fenomenal şi super de treabă,daca ar fi toate asa s-ar schimba lumea asta, în schimb cea de la recepţie puțin rigidă şi cu ceva ifose dar ok.O sa mai revenim la AlmaMed.
Relaxing Sounds
Relaxing Sounds2 ani în urmă
Mi-au dat Covid. Am fost pe 09.02 impreuna cu nepoata mea care tocmai a fost diagnosticata cu cancer sa ne facem doua teste PCR ca aveam programare in afara tarii la investigatii. Inainte sa merg la clinica nu aveam nimic, dupa testul PCR am inceput sa am simptome. Testul meu a iesit pozitiv bineinteles iar testul nepoatei mele negativ (din fericire) desi a stat 24/7 cu mine de cand a primit diagnosticul. Nu numai ca am pierdut programarea pe care o aveam la investigatii, programare oricum greu de obtinut mai ales in perioada asta, dar implicit au pus viata unui pacient in pericol. Ireal.
Cristi Brindusa
Cristi Brindusa2 ani în urmă
Felicitări echipei de profesioniști ALMA MED PETROȘANI pentru medicii din această instituție care oferă consultații reale la un nivel ridicat de profesionalism.
Mulțumesc d-nei dr.HOTOPAN RAMONA-CAMELIA.RECOMAND!
Mariana
Mariana2 ani în urmă
Îmi pare tare rău, dar personalul-asistente medicale, au o atitudine care lasă de dorit.
O întrebare de bun simt, le irită. Sa nu ma refer la faptul ca nu te poți programa, cu data și ora.
Va rog, invatati-le sa se prezinte, iar atitudinea contează mult, mai ales în acest sector de activitate.

Multumesc pentru raspuns, si ma bucur ca le cititi.
Nu este vorba de nici o FRUSTARE , este despre nevoia de servicii de calitate , incepand cu acest simplu apel pentru a fi ajutat.
Atât de mult conteaza sa poti sa ajuți, chiar si cu o atitudine plăcută.
Aruncarea cu piatra ...., cititi cu atentie mesajele.
O zi bună in continuare,
Locații recomandate