/Hunedoara/Spital

Dermatologie Deva - Derm Artis Clinic Dr. Iosif Rocsana

Bulevardul 22 Decembrie Bl 41, Deva, România

Dermatologie Deva - Derm Artis Clinic Dr. Iosif Rocsana
Spital
4.7
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWC6+37 Deva, România
+40 774 495 143
dermartis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Deac
Laurentiu Deac2 ani în urmă
O clinica cum nu exista in judet, nici chiar in marile orase. Cum ai intrat pe usa si pana ai iesit esti tratat super profesionist incepand de la receptie pana la doctor. Atmosfera placuta, aparatura de top iar programarile se respecta. Nu am cuvinte sa ii multumesc doamnei doctor Iosif Rocsana pentru serviciile, profesionalismul si bunatatea cu care am fost tratat.
Adriana Cristina
Adriana Cristina2 ani în urmă
Foarte dragute fetele de la receptie . Am avut o conversatie foarte placuta cu doamna Dr. Amalia Orac.Foarte draguta si amabila , vorbeste pe intelesul tuturor.Recomand cu incredere.
Decat sa stai la cozile mari de la Spitalul Judetean,plus ca medicii de acolo sa ti vorbeasca urat si sa nu îi intereseze ca stai și câte 2-3 ore pentru un neg mic care trebuie indepartat si nu durează mai mult de aproximativ 10 minute. 🙂
Fux Poro
Fux Poro3 ani în urmă
Foarte dragute fetele de la receptie . Am avut o conversatie foarte placuta cu doamna dr. Amalia Orac . Foarte draguta si amabila , vorbeste pe intrelesul tuturor . Recomand cu incedere .
Decat sa stai la cozile infernale de la Spitalul Judetean , medicii sa ti vorbeasca scurt si sa nu intelegi nimic ,,,daca indraznesti sa spui ca nu ai inteles ,,,ai pus o !!!! Si ai toate sansele sa mai contactezi ceve ...

Asa ca ...platesti destul de putin pentru o consultatie ,,,si stii de ce :)
Reteta oricum o cumperi ...
Ele elhaj
Ele elhaj3 ani în urmă
Din punct de vedere al dotarilor, organizarii, curateniei, clinica poate concura cu oricare alt cabinet din marile orase, insa ce este special la acest loc sunt medicii si asistentele, profesionisti desavarsiti, empatici, amabili, iar pe dr Rocsana Iosif nu ai cum sa nu o indragesti
Anda Gradistean
Anda Gradistean2 ani în urmă
Recomand cu drag clinica Derm Artis Clinic pentru profesionalism și siguranța cu care iese pacientul din cabinet după informațiile pe care le primește pe înțelesul tuturor. Aparatura e de ultimă generație iar personalul medical bine pregătit.
Otilia Balutiu
Otilia Balutiu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită atât de modul în care s-au purtat discuțiile cu dna doctor, cât și în privința tratamentului care a dat rezultatele așteptate. În două cuvinte : profesionalism și dăruire. Recomand cu încredere și altor persoane.
Robert Branea
Robert Branea2 ani în urmă
Am fost multumit de serviciile oferite in aceasta clinica. Personalul este foarte amabil, punctualitate in ceea ce privește programarea si curațenie exemplară. Doamna doctor este foarte amabilă si deosebit de comunicativă in ceea ce privește detaliile procedurilor medicale.
Iosefina han
Iosefina han2 ani în urmă
Personalul este bine pregătit, medicii sunt "speciali" am fost mulțumită 💯😷✔
Locații recomandate