/Hunedoara/Spital

Spitalul Municipal

Strada Spitalului 10, Brad 335200, România

Spitalul Municipal
Spital
3.2
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4QGR+J6 Brad, România
+40 254 611 600
spitalbrad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Antonia tatiana
Antonia tatiana2 ani în urmă
Cei mai nepregătiți și șpagari medici.am fost la upu in 8.12 și am avut neplăcută surpriza sa vad că mi pune perfuzii toată noaptea și dimineața îmi spune că nu pot sa mi de medical și să merg la lucru, chiar daca atunci a intrat în cabinet un fost coleg de al lor ( ceva șofer pe ambulanță) care a zis că are nevoie de trei zile și asistenta i a spus că nu se pune problema, cu toate că respectivul nu a avea nicio problema de sanatate
Cristi C.
Cristi C.2 ani în urmă
Intru pe site-ul spitalului Brad sa caut orarul sectiei ORL, gasesc un PDF cu orarul dar fara data, habar n-am daca e de azi sau de acum 5 ani si daca mai e valabil. Nu scria nicaieri daca trebuie programare.
Marti dimineata in drum spre servici intru la fisier (informatii) la intrare in policlinica, intreb daca trebuie programare pentru consultatie ORL. Imi spune ca nu. Imi iau concediu pe miercuri pt ca lucrez in alt oras.
Miercuri ma duc si gasesc cu greu cabinetul ORL ascuns undeva la subsol in spatele unei cladiri. Nu exista in curtea spitalului tablite (indicatoare) de orientare, trebuie sa intrebi oamenii cu care te intalnesti.
Cand ajung in fata usii era alt orar fata de cel de pe site, iar pe usa scria ca trebuie programare. Stau jumate de ora la coada in fata usii, iasa doctorul si spune ca nu ma ia fara programare. Il intreb de ce nu scrie asta pe site iar doamna de la fisier de ce nu stie? Doctorul da din umeri. Nu vrea sa ma primeasca.
Concluzia: haos, nervi si timp irosit.

Pun eu aici orar-ul real si nr de telefon programari.

@editare: in urma unei sesizari am discutat cu managerul spitalului care mi-a spus ca a mai rezolvat din probleme, cresc nota la 3 stele.
Remus Diaconu
Remus Diaconu3 ani în urmă
Spital comunist.
Georgiana-Anca Nicoara
Georgiana-Anca Nicoara4 ani în urmă
Mulțumim frumos tuturor pentru devotamentul acordat în cazul bunicii mele, sunteți cu toți minunați, țin să mulțumesc în special și Secției de Chirurgiei. 🙏👏
Azla Gacha
Azla Gacha5 ani în urmă
Cristian Krebsz
Cristian Krebsz7 ani în urmă
ReviewMan
ReviewMan2 ani în urmă
Nu s-a schimbat mai nimic fata de acum 15 ani cand am plecat eu, spitalul arata aproape la fel. Felicitari tinerilor doctori care aduc un aer proaspat macar din punctul asta de vedere, in special pe sectia de diabetologie.
Liviu Stefan
Liviu Stefan2 ani în urmă
Locații recomandate