/Hunedoara/Spital

Centrul Medical MedLife Petroșani

Strada 1 Decembrie 1918 Nr.135, Petroșani 332057, România

Centrul Medical MedLife Petroșani
Spital
2.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C95G+XJ Petroșani, România
+40 753 304 013
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Geta Toplicianu
Geta Toplicianu4 ani în urmă
Dezamăgire totală. Am făcut o programare telefonică pentru un test Papa Nicolau. Programarea era făcută pentru ora 15,50. D-nul.doctor ginecolog SAMFIRA BOGDAN In schimb sfida programarea și invita în cabinet persoane care nu aveau programare au venit în urma mea, dar erau.cunostintele domniei sale. Au intrat 3 persoane inaintea mea in acest fel...După 1 ora si 30 min. am reclamat acest lucru si am cerut sa se respecte lista. D-nul doctor a vorbit foarte urat, a jignit si a avut o atitudine ce nu face cinste unui medic. RUSINE! Ce înseamnă o clinică privată??
Merry Misha
Merry Misha4 ani în urmă
Un miros foarte urat în sala de așteptare... Este neplăcut sa mergi la un cabinet privat și să-ți fie frica sa nu pleci de acolo cu alte boli. Personalul medical amabil in schimb. Nu cred ca sunt ei vinovați de condițiile existente. Și ne mai plângem de sistemul de stat😞 când la privat este asa..
G Thomas
G Thomas4 ani în urmă
Curat și primitor, unele cabinete sunt la etajul 1
Lili Catana
Lili Catana4 ani în urmă
Sunt foarte nemultumita de faptul ca nu se raspunde la telefon. Azi am sunat de cel putin 6 ori in intervalul orar 8-10Am si nu a binevoit sa raspunda nimeni. Nu este singura data cand se intampla!
Pistritu Mariana
Pistritu Mariana5 ani în urmă
Am fost cu mama mea de 87 de ani si am asteptat aproape 2 ore al usa avand programarea facuta la medicul endocrinolog..O experienta ff urata. Sper sa se rezolve sa nu mai astepte pacientii atata timp ptr o consultatie
Ionela Șotângă
Ionela Șotângă6 ani în urmă
Robert-Cristian Nicolof
Robert-Cristian Nicolof2 ani în urmă
Foarte prost se organizeaza programarile, gestionarea clientilor si amabilitatea asistentelor. neprofesional la luara de probe (pt.cei cu vene subtiri, nu se incearca cautarea venei înainte sa bage acul..se baga acul si se roteste pana se gaseste vena)
Adina Rascolean
Adina Rascolean2 ani în urmă
Foarte prost se organizeaza programarile, gestionarea clientilor si amabilitatea asistentelor.
Locații recomandate