/Giurgiu/Spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă

Bulevardul București 82, Giurgiu, România

Spitalul Judeţean de Urgenţă
Spital
2.9
43 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VXX9+5Q Giurgiu, România
+40 246 211 141
spitalgiurgiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Doina Iordache1 an în urmă
De curând am fost nevoită să fac ocolecistectomie laparoscopic și am văzut ce înseamnă să-ți desfășori activitatea la secția de chirurgie și nu pot decât să-mi exprim respectul pentru dedicarea lor (medici, anestezisti asistente, infirmiere) față de pacienți . Cu această ocazie țin să-i mulțumesc în mod special doamnei doctor SORA ALINA pentru profesionalismul și căldura cu care am fost tratată. Mulțumesc dna doctor!
Andrea S
Andrea S2 ani în urmă
Cel mai bine este sa evitati spitalul acesta. Experienta a fost tare neplacuta, medicul nu avea experienta, comportamentul asistentelor si medicilor lasa de dorit, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca a trebuit sa astept aproape 3 ore ca medicul sa vorbeasca cu mine. Si ar trebui sa se faca mai multe controale pentru a detecta coruptia in spitalele din Romania.
Mirela Buia
Mirela Buia2 ani în urmă
Respect pentru medicii Infecționiști , asistente și infirmiere care au depus eforturi să ne ingrijască ! Mulțumesc frumos oameni dragi mi-ați salvat viața !
Marcel Negru
Marcel Negru3 ani în urmă
Organizarea spitalului lasa de dorit. Multa birocratie, dictate de del de del de regulamente impulse, nu interioare.
Ivona Neagoe
Ivona Neagoe3 ani în urmă
Merită o stea deoarece este un spital prost,iar personalul este tare delăsător.
Mama mea a avut o complicare de mațe,s a operat,iar când a dus o în salon tot țipa la ea că de ce varsă.
În spitalul acela dacă nu dai mită la doctori și asistente nici macar nu se uită la tine,să nu mai zic că este o mizerie de nedescris.
Daia Lavinia
Daia Lavinia3 ani în urmă
Dezorganizare, mizerie, lipsa de respect fata de bolnavii din sectia de primiri urgente.
Asistente lipsite de rabdare si empatie fata de bolnavi, se intampla asta de peste 10 ani, in loc sa evolueze in bine, este din ce in ce mai rau.
Pacientilor li se interzice sa foloseasca telefoanele sa poata comunica cu familia, probabil le este frica doamnelor asistente ca nu care cumva cineva sa le filmeze comportamentul execrabil si sa posteze pe undeva.
Gina Vlad
Gina Vlad5 ani în urmă
Asistentă de pe Ambulanţă care vorbeşte pe un ton răstit. Medic de gardă (dr. Nectara) jigneşte pacienţii. Am sosit la Urgenţă cu dispnee severă şi temperatură (27.12.2017 orele 21) şi mi-a spus că am un atac de panică! Mi-a dat un sedativ puternic încât de abia mai puteam vorbi. Când i-am spus că tot greu respir, mi-a sugerat să merg la psihiatrie! Am ajuns în cele din urmă la Spitalul Marius Nasta din Bucureşti; sunt de 9 zile aici sub tratament şi mi s-au făcut investigaţiile necesare (la Giurgiu nu mi s-a făcut radiografie pulmonară!) Medici f. buni din toate punctele de vedere la acest spital!
Ioana Rantes
Ioana Rantes2 ani în urmă
Totul a decurs ok pana am ajuns în salon la sectia nutritie, etaj 3 unde aveam un cearceaf în geam ptr umbră, geamul fiind doar rabatat, aparatul de aer conditionat bineînteles nefunctionabil, (lipsa telecomanda) iar în salon erau peste 40° după-amiaza ( perioada august ), am simtit ca nu mai pot respira🥵🥵🥵, în momentul cand am cerut sa,mi fie deschis geamul sau sa se porneasca aerul conditionat am fost refuzata începand de la infirmiere pana la medicul de garda pe motive ca "nu se poate" politica Spitalului Judetean Giurgiu🤨🤨😬dar cand am început sa ridic tonul, sa ameninț, a fost pornit aerul conditionat🤔🤔🤔oare de ce ????? Pt ca nu au nevoie de reclamă proastă)))) În privinta màncării sub orice critică !!!!🤮🤮🤮.... Iar cireașa de tort " Lipsa totală a apei calde")))) în 8 zile de spitalizare Nu am facut "1 Duș"...în concluzie Jalnic, de 3-ori Jalnic.
Sim rug
Sim rug2 ani în urmă
Mi-au recoltat ieri(04.11.2020, ora 13:10) probe pentru descoperirea covid(aveam febră, frisoane, dureri de cap, de oase....), iar astăzi încă nu am primit rezultatul. Prompți, nu-i așa? Legea spune că în cel mult 24 de ore... Am sunat la spital, dar acolo m-au întrebat dacă am sunat la Sanepid, la DSP etc. Cert este că nu se știe încă rezultatul... Aștept!
Locații recomandate