/Dambovita/Spital

Spitalul Municipal Târgoviște - Platforma

Strada Cooperației 2, Târgoviște, România

Spitalul Municipal Târgoviște - Platforma
Spital
3
16 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WC7W+5F Târgoviște, România
+40 245 630 373
spitaldb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nedelcu Carmen1 an în urmă
Îmi pare foarte rău că nu am depus mai devreme sesizări în REGISTRUL DE RECLAMAȚII ȘI SESIZĂRI. Am fost crescută sa respect sa păstrez comunicarea și sa apreciez aceste cadre. Din păcate modul de tratare prin care trece mama mea Nedelcu Daniela Georgeta de o lună în terapie intensivă, mă face să mă simt vinovată ca nu am sesizat demult toate neregulile. Sunt profund afectată moral de tot.
Roxana Elena Stoenescu
Roxana Elena Stoenescu2 ani în urmă
Sunt profund dezamagita de ingrijirea medicala primita de tatal meu in acest spital! Dupa ce a durat 2 saptamani sa i se puna diagnosticul de AVC si dupa ce d-ra doctor neurolog ne-a speriat ingrozitor cu diagnosticul boala Creutzfeldt Jacob (boala incurabila, extrem de rara, pacientului i se degradeaza rapid creierul si moare in maxim 1 an), l-au externat fara scrisoare medicala, fara trimitere la RMN, fara sfaturi in ceea ce priveste dieta, etc.. Lipsa totala de profesionalism si responsabilitate.. Pacientii ar trebui sa planga la Colegiul Medicilor, etc, si poate asa medicii devin mai responsabili..Sper totusi ca aceste review-uri sa le citeasca cineva si sa se imbunatateasca lucrurile..
Aurtela Rodrigue
Aurtela Rodrigue4 ani în urmă
Mama mea se afla in momentul asta la urgente le spitalului municipiului Targoviste . A fost controlata timp de 6 ore . Iau gasit anemie foarte mare , peritonita, la protezele de la genunchi defecte care nu-i m-ai permit sa se deplaseze singura si suspecta de dementa in faza de incepere. Au dispus transportul pacientei la spitalul de dementa fara a lua masuri de stabilizare si cercetarea cazului de anemie . La spitalul de dementa au spus ca ei nu au ce sa faca si au trimiso inapoi la spitalul judetean la urgente . Adica nici acestia nu au inceput un control sa vada daca pacienta are intradevar un inceput de dementa ! Acum mama mea se afla la Spitalul Judetean la urgente si nimeni nu stie ce sa faca cu ea !!!!
Doctorul de garda a spus ca ,, Nu are copii ? Sa se ocupe de ea... Deci eu sa-i gasesc cauzele anemiei ? Eu sa o stabilizez ? Eu sa.i gasesc daca are diagnostic de dementa ? Atunci acesti oameni in spital numiti doctori , sunt acolo sa ne faca morala ,s-au sa salveze vietile pe care au jurat pe sufletul lor ca le v-or salva ?
Unde esti tu Tepesi Doamne ?!
Trandafir Ioana Claudia
Trandafir Ioana Claudia4 ani în urmă
Cum este posibil ca un bolnav psihic foarte agresiv sa fie lasat sa plece acasa dupa o tentativa de omor si distrugere plus amenintarea cu moartea frecvent , zicand ca " ne pare rau medicul e in concediu nu o putem interna" !!!😡😡😡😡 IN CE TARA TRAIM ??? Cum draq e posibil asa ceva ,si ABSOLUT NIMENI NU POATE FACE NIMIC ,SA INTELEG CA TREBUIE SA MA UCIDA APOI TREBUIE SA VINA FAMILIA MEA SA DEPUNA PLANGERE CA SA FIE LUATA IN SERIOS ???
Bogdan Rusu
Bogdan Rusu9 ani în urmă
Ana Corvin
Ana Corvin2 ani în urmă
Buna seara! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un nr de contact ,incerc de 2 h incontinuu sa sun la nr afisat si nu raspunde nimeni. Nu mi se pare normal sa nu dai voie cu telefonul mobil sa nu stii nmc de pacient . Isi bat joc de noi. Nu am auzit pana aici in nici un spital ca este interzis telefonul.
Gheorghe Breazu (Daniel)
Gheorghe Breazu (Daniel)2 ani în urmă
Sunt diabetic , și am fost tratat foarte bine mulțumesc mult cadrelor medicale de pe secția Diabet
Kosowo B-Hood
Kosowo B-Hood2 ani în urmă
Ma pus pe voi
Andrada Dulgheriu
Andrada Dulgheriu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Și scrabie

(Original)
E scrabios
Locații recomandate