/Dambovita/Spital

Centrul Multifuncţional Titu

Strada Nicolae Grigorescu, Titu, România

Centrul Multifuncţional Titu
Spital
3.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5F+G8 Titu, România
+40 245 652 151
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Flavius Adrian Dascălu
Flavius Adrian Dascălu2 ani în urmă
Aparent este o Unitate Primiri Urgențe, dar de fapt este un simplu punct de tranzit. Pacienții sunt trimiși la Târgoviște pentru un test PCR, iar pentru un test rapid sunt trimiși la farmacie. Nu pot să mă pronunț cât de competent este personalul care lucrează aici, dar pot spune din experiența personală că din punct de vedere uman și al deontologiei profesionale mai au mult de lucru. Domnul doctor Colomei despre care am văzut că a mai scris un pacient că este un adevărat profesionist, are carențe mari în ceea ce privește comunicarea și umanitatea, cel puțin în cazul cu care m-am prezentat în calitate de aparținător, a dovedit lipsă de respect, lipsă de empatie, aroganță, lipsă de implicare și pe alocuri chiar lipsă de autocontrol. Mai exista acolo i doamnă asistență, genul acela de cutră de la țară care se ocupă cu ,,fitilele", știe dumneaei despre ce vorbesc. În final aș dori să-i informez pe cei doi, dr. Colomei și asistenta care-l seconda în noaptea de16-17.03.2022, că din cauza ,,profesionalismului" dumnealor și a lipsei lor de implică și empatie, am petrecut împreună cu o persoană de 83 de ani (pacientul), o noapte albă, degeaba la Târgoviște, mai exact pacientul a fost plimbat degeaba până la Spitalul Județean.... sau mai precis, ca să facă un test PCR și o radiografie (noaptea de la 23.00 până la ora 07.30)
Gilberta Constantin
Gilberta Constantin2 ani în urmă
Personal de excepție,implicat!Oameni care ,cu adevărat,salvează vieți! Cu ce au la îndemână!
Sabina Raicu
Sabina Raicu3 ani în urmă
Ca centru de vaccinare, este impecabil. Linistit, organizat, prietenos, fara probleme cu programarea sau efectuarea vaccinului (este centru de administrare vaccin Pfizer). Personal diferit la prima doza fata de rapel, dar ambele echipe au fost la fel de eficiente si profesioniste.
Valentin Gheorghe
Valentin Gheorghe4 ani în urmă
Serviciile oferite de UPU TITU sunt o binecuvåntare pentru oamenii locului şi nu numai. Domnul Dr. Colomei pe långă faptul că este un foarte bun profesionist, dovedeşte o implicare deosebită în fiecare caz, cu dăruire, devotament şi vocație. Cu respect, prof. Gheorghe Ioana
Potlogi
Adriana Lamba
Adriana Lamba4 ani în urmă
Primiri urgente: Lasă de dorit..... Din pacate .
Iulian Dima
Iulian Dima5 ani în urmă
Lipsa informatii contact, am gasit numarul sunand la spitalul judetean...
Cucu Constantin
Cucu Constantin6 ani în urmă
Medici buni, dar nu au scule. Nu este posibila efectuarea de radiografii.
Costin V
Costin V8 ani în urmă
Fost spital, acum este baza SMURD și centru de prim ajutor.
Locații recomandate