/Dambovita/Spital

Clinica Promed System

nr 12, 130081, Strada Doctor Benone Georgescu, Târgoviște, România

Clinica Promed System
Spital
3
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC3+85 Târgoviște, România
+40 785 212 643
clinica-promed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nitoiu bogdan
Nitoiu bogdan2 ani în urmă
Fara cuvinte...... ne cheama cu programare la ora 21 ca sa intram la 24:00. Fara egal, multa neglijenta din partea personalului.......
Roxana ilie
Roxana ilie2 ani în urmă
Din pacate servicii foarte scumpe, iar calitatea lor lasa de dorit, am stat 20 de min intr-o camera plina cu oameni care se testau covit , pt o analiza, am cerut sa vina cineva, raspunsul a fost sa am rabdare, pai cele 20 de min de asteptare ce au fost, dupa care a venit o tipa ( nu ii pot spune doamna) in varsta si imi spunea ca sunt scandalagioaica, tot eu....va spun, asa ceva, pe banii mei, umilita si jignita, nu recomnad, a! si cel mai important, NU se respecta nicio programare, asa ca va recomand calduros alta clinica. sanatate!
Sorin Andrei
Sorin Andrei2 ani în urmă
Personal dezinteresat și foarte multa indiferență. Rutina în aceleași explicați și exagerări inutile pt a induce în eroare pacientul și pt a-l face sa repete analize și investigații + timp pierdut. NU recomand.
HERA KIDS
HERA KIDS3 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la tel, am sunat din fata ghiseului si telefonul este scos din furca. Nu pot face programari. Asistentele de la receptie au un ritm prea relaxat si foarte nepreietenoase.

Medicii sunt buni, corecti, foarte profesionisti.
Alexkod22
Alexkod223 ani în urmă
Nu am primit niciun fel de informatie ajutatoare de la un medic musulman, pe semne urolog. Am plecat aproape la fel cum m-am intors, doar cu nervi mai multi si 130 de lei in minus.
Gabriela Radu
Gabriela Radu4 ani în urmă
Clina de imagistica....rating zero stele ;) 2ore peste programare! Stai si astepti mult si bine! Serviciile oferite sunt pe fuga, explicatii minime, conversatie zero !Iti spune :"Hai,repejor,ca sunt in urma!"de parca e vina mea ca programati pe banda?!?! La sfarsit sa iti ceara 450lei in loc de 300 lei desi la telefon costa 250lei :)) O porcarie de clinica! Le-ar face bine sa mearga la un curs despre cum sa se poarte cu publicul!Doctori si asistente! Si fetele de la receptie au chef de barfa de fata cu toata lumea !Fetele au uitat ca sunt la servicel ;)
Catalin Dumitru
Catalin Dumitru4 ani în urmă
Nu are nicio legătură cu organizarea clinicilor private performante. La Sanador nu am așteptat niciodata mai mult de 2 minute peste ora programării. Aici sunt de 45 de minute și medicul nici nu a ajuns la clinica. Asta e lipsa de respect fata de pacient. E ultima oara cand mai trec pragul acestei clinici. Nu mai vorbesc despre faptul că era o doamna înaintea mea care dorea o programare pentru un chiuretaj. Domnisoara de la receptie striga către cineva de la etaj: se poate un chiuretaj de la 16.30? La care doamna de la etaj zice: nu ca nu mai are dl doctor asistent. Pe bune? Tipi în gura mare că dna vrea chiuretaj? Mai aveau sa strige in piata la rusi. Si discuția a continuat în același stil inca vreo 2-3 minute. Jalnic.
Georgiana Neaga
Georgiana Neaga2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon. Nu pot face programari. Asistentele de la receptie au un ritm prea relaxat si foarte nepoliticoase. Spun că le stresează pacienții.
Locații recomandate