/Dambovita/Spital

Mănăstirea Dealu

Aleea Mănăstirea Dealu 1, Viforâta 130004, România

Mănăstirea Dealu
Spital
4.7
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XF5J+CP Viforâta, România
+40 245 211 880
manastireadealu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
AlexANDRA Șerban
AlexANDRA Șerban2 ani în urmă
Un loc unde vrei sa vii. Gazduieste maici si sunt extraordinare. Sunt calde, primitoare si cu siguranta foarte harnice. Gradina este spectacol. Frumos arnjat si cu gust
Magda zambet
Magda zambet2 ani în urmă
Istorie și pioșenie. Frumos. Curat și bine organizat. Măicuțele sunt permanent printre turiști, ii îndeamnă sa viziteze muzeul și le da informațiile necesare.
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Mânăstirea Dealu este o Mănăstire veche o manastirede măicute dar primitoare și atente cu toți pelerini carei trec pragul mănăstiri un loc minunat de rugăciune .
Lăcrămioara lCala
Lăcrămioara lCala2 ani în urmă
Am fost întâmpinați cu amabilitate și devotament de măicuțe. Cu căldură ne-au povestit despre acest loc minunat. Bucurie și pace, Doamne Ajută! 🙏
Liviu Mihai
Liviu Mihai2 ani în urmă
Ctitorie a domnitorilor Țării Românești, în care își au locul de veci șapte dintre ei, începând cu Vlad Dracul (1436). Legenda spune că cine vizitează această mănăstire, va reveni apoi de zece ori aici, la fiecare cinci ani....!
George Farcas
George Farcas2 ani în urmă
Un loc ales, cu încărcătură spirituală și istorică. De vizitat muzeul și musai să be rugam pentru odihna celor care odihnesc aici. Blândețea și dragostea maicilor de remarcat și minunăția de mănăstire pe care am primit o mostenire!
Claudia Cornelia Georgescu
Claudia Cornelia Georgescu2 ani în urmă
Manastirea Dealu este una dintre marile vechi manastiri ale tarii noastre. Manastirea de maici de la Dealu se afla in localitatea Viforata, comuna Aninoasa, la sase kilometri in nord-vestul localitatii Targoviste, pe un deal din preajma cursului Ialomitei.
Daca ajungi in asa-numita “Vale a Voievozilor”, de langa Targoviste, si incepi sa urci dealul aparut in cale, dupa o vreme, trecand pe sub un portal de clopotnita, te vei afla fata in fata cu silueta stranie si impunatoare a bisericii Manastirii Dealu, ctitorie a domnitorului Radu cel Mare.
Florina FERENȚ
Florina FERENȚ2 ani în urmă
Am avut extraordinara șansă de a vedea această minune arhitecturală în ziua în care se comemora 420 de ani de la moartea excepționalului nostru voievod Mihai Viteazul 🥰.
Mulțime de preoți, militari, elevi, măicuțele din mănăstirea Dealu și noi.
M-a impresionat extrem de mult acest omagiu adus celui care la 1600 a unit Țara Românească, Ardealul și Moldova.
Cinste celor care au organizat acest grandios eveniment.
Locații recomandate