/Cluj/Spital

Secția de Hematologie a Institutului Oncologic

Bulevardul 21 Decembrie 1989 73, Cluj-Napoca 400124, România

Secția de Hematologie a Institutului Oncologic
Spital
2.3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG3+54 Cluj-Napoca, România
+40 264 431 605
iocn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–16
Marți: 6–16
Mirecuri: 6–16
Joi: 6–16
Vineri: 6–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Peter Pan
Peter Pan2 ani în urmă
1. In prag de val 4 al pandemiei Covid 19, in noua locatie a sectiei de hematologie de pe Republicii, pacientii si medicii poarta masca la interior, dar muncitorii desemnati sa care aparatura medicala - NU. De exemplu, in 9 august, 7-8 muncitori din echipa ,,Mutantii" care trebuiau sa care ceva frigidere sau echipament nou, se plimbau FARA MASCA pe toate holurile de la parter, printre zeci de pacienti care asteptau la cabinet. Un reprezentant al spitalului (probabil), cu masca si ceva ecuson, ii coordona - deci nu e ca si cum acei muncitori erau de capul lor.
Parte din personalul spitalului (dar nu cadre medicale) am vazut sa nu poarte masca - un tanar care muta cutii de colo colo, la fel, nu avea treaba cu masca. Ce daca e unitate medicala, ce daca e pandemie, ce daca sunt pacienti la risc pentru Covid acolo?
S-o fi mutat sediul, dar mentalitatea e aceeasi.

2. Nu raspunde nimeni cu saptamanile la numerele de telefon pentru programare. Sarman pacient roman...
Ca H
Ca H2 ani în urmă
Aici am sunat 1 luna și nimeni nu răspunde...după ce am fost direct acolo și am discutat cu prima persoana în contact..adică portarul am ajuns la concluzia că el face legătura..
Acești indivizi intenționat nu răspund...evident după zeci de telefoane s.a făcut instant legătură cu portarul la birou.
Trebuie făcuta plângere la ANPC și instituțiile acreditate sa.l ia în vizor.
Gabriella Gonczi
Gabriella Gonczi4 ani în urmă
La nr. De telefon pentru programare nu raspunde nimeni intre orele 11-14 cand teoretic se fac programari. Azi m-am prezentat la clinica cu rezultatele de la laborator ( hemoglobina 7.8 ) cu trimitere de la medicul de familie si mi-au zis ne pare rau ca va simtiti rău dar trebuie să va faceti programare...... rușine sa vă fie.
ADmira Antonescu
ADmira Antonescu5 ani în urmă
Imposibil de efectuat programari prin telefon-dupa numeroase incercari, iti raspunde un portar care sarmanul ce sa stie de ambulatoare, sectii, rezultate, sau programari? De ce nu se schimba acest lucru? Pentru orice chestie trebuie sa vii personal? Sper ca sectia functioneaza mai bine, dar sa stiti ca faza cu portarul strica orice impresie si asteptare (il plateste cineva pentru activitati de "secretariat""?)
Melania sabina Grigoreanu
Melania sabina Grigoreanu2 ani în urmă
La telefon nu răspunde nimeni dacă vi cu bilet de trimitere cu bolnavul care are nevoie de transfuzii fizic te trimit acasă sa suni sa te programezi fără sa se uite efectiv de ce e pacientul trimis. Sa va fie rușine ca va bateți joc de bieții oameni. Nu meritați acest loc de munca
Ramona Radut-Taciu
Ramona Radut-Taciu2 ani în urmă
E normal ca la telefonul pentru programări sa nu se raspunda?
Iuga Maria
Iuga Maria2 ani în urmă
După ore bune de așteptare nu te consulta nimeni! Rușine!
Samuel moise Lacatus
Samuel moise Lacatus2 ani în urmă
Venim din toate părțile oameni cu probleme de sănătate și ce să vezi lipsa de parcări dacă oprești imd vin domnul polițai și ridică mașină nu va ie rușine ,primarul doarme pe birou așa se face banii hoțește altceva n-are de făcut poliția decât sa vina sa ridice mașinile oamenilor ce vina avem noi că nu sunt locuri de parcare 😡😡😡😡😡😡😡😡
Locații recomandate