/Buzau/Spital

Maternitatea Buzau

Strada Victoriei 16, Buzău 120209, România

Maternitatea Buzau
Spital
4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RXG+GW Buzău, România
+40 238 720 282
spitalulbuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Deea dee
Deea dee2 ani în urmă
Pornind de la monitorizare pana la operatie de cezariana - nu spun decat.. ma inclin in fata Domnului Doctor Rusu si personalului din Maternitate .
Datorita Dansului imi tin copilul sanatos si voininc in brate , este de un profesionalism fara pata, la obiect si concis.
Recomand cu toata caldura
Alina Ibris
Alina Ibris2 ani în urmă
Recomand dn doctor Rusu!
Adda Witch
Adda Witch2 ani în urmă
Dr. Rusu - pregatire proasta, personalitate irascibila, expeditiv, brutal, 0 empatie, nesimtit de-a dreptul, fara respect pentru fiinta umana, s-a simtit ofensat cand eu in calitate de pacient si student la medicina urmand in fix un an sa ii devin coleg am pus intrebari si am cerut argumente si lamuriri... probabil i-am depasit pregatirea si a intrat in modul "defensiva" astfel ca a dezoltat un comportament brutal la consultatie, insuficient de brutal pt ca eu sa pot face o plangere la politie dar suficient cat sa raman cu o trauma psihica, sa ies plangand din spital si sa nu fiu in stare sa vorbesc cu mama pana a doua zi despre experienta mea din cauza ca mi-a fost rusine pt batjocura de care am avut parte. Karma sper sa se ocupe de acest om si sa ii ofere fix ceea ce merita pentru lipsa sa de umanitate.
Matza
Matza2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul ,nu ezitati sa veniti aici!Spitalul arata ireprosabil, medicii sunt foarte buni, iar personalul medical auxiliar are o atitudine exemplara! Constat cu bucurie ca serviciile medicale de la stat le depasesc pe cele din privat in ceea ce priveste calitatea actului medical si, deopotriva, sunt comparabile cu acestea in ceea ce priveste confortul pe durata internarii!Pe această cale tin sa multumesc Dr Rusu,Dr. Oprea, Dr Maciuca și intreg personalului ATI și OG.
"Sfinti doctori fara de arginti!
Elena Camelia Nedelcu
Elena Camelia Nedelcu4 ani în urmă
O nastere spontană la 31 de săptămâni 1600gr 41cm naștere naturala si pelviana cadre medicale care inainte de a fi medici sunt oameni,au suflet, si dupa i-si fac meseria. Fara cuvinte tot respectul o recomand pe nasteri premature si pt cum lupta pt prematuri sa invinga moartea. Multumesc din suflet moasei Călin Cristina si domnului doctor Bobe Madalin si tuturor care s-au ingrijit de baietelu meu ca sa fie in viață si sa plecăm cu bine din spital.
Alin Tanase
Alin Tanase4 ani în urmă
Domnul doctor Halanga...Un profesionist și un om deosebit....Tot respectul pentru dumnealui și pentru doamnele asistente de la etaj 4....Va mulțumim. ..
Violeta Vraciu
Violeta Vraciu2 ani în urmă
Mulțumesc intregii echipe conduse de medicul șef sectie Claudiu Șerbănoiu, asistent sef- Corina Bostan, pentru profesionalismul, dăruirea si căldura cu care si înconjoară pacientele. Apreciez dotarea și conditiile de cazare,curățenia și dezinfecția din aceasta maternitate cu mentiunea ca eu am ales o, venind de la 170 km distanță. Chapeau bas!
Oana Cristina
Oana Cristina2 ani în urmă
Ii multumesc din suflet domnului dr Rusu pentru ca am adus pe lume un bebe sanatos si doamnei asistente care s-a ocupat de mine dupa nastere,datorita lor acum imi tin puiul in brate.
Locații recomandate