/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Urgență București

Calea Floreasca 8, București 014461, România

Spitalul Clinic de Urgență București
Spital
3.5
394 recenzii
14 comentarii
Indicații de orientare
F432+GF București, România
+40 21 599 2300
urgentafloreasca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana306 zile în urmă
Domnule doctor, C-tin Oprescu,
Vă scriu aceste rânduri pentru a vă exprima recunoștința și aprecierea noastră pentru îngrijirea minunată pe care ați acordat-o băiatului nostru la spital. Suntem profund recunoscători pentru eforturile și dedicarea dumneavoastră în a asigura confortul și sănătatea lui în timpul șederii noastre acolo.
Cu abilitățile și cunoștințele dumneavoastră medicale excepționale, ne-ați oferit un sentiment de siguranță și încredere în tot acest proces dificil. Am fost impresionați de profesionalismul și atenția pe care le-ați acordat, iar modul în care ați comunicat cu noi și ați răspuns la întrebările noastre ne-a ajutat să ne simțim implicați și informați pe parcursul tratamentului.
Pe lângă expertiza medicală, am apreciat și calitățile umane pe care le-ați demonstrat. Ați fost un sprijin de neprețuit pentru băiatul nostru și pentru întreaga noastră familie în această perioadă dificilă. Generozitatea și compasiunea dumneavoastră ne-au încurajat și ne-au dat încredere că suntem în mâini bune.
Nu există suficiente cuvinte pentru a vă mulțumi pe deplin pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi. Sunteți un medic extraordinar și suntem privilegiați să vă avem alături în această călătorie medicală. Să știți că veți rămâne mereu în inimile noastre ca un om remarcabil și un doctor de excepție.
Cu recunoștință și respect,
Ioana, Craiova!
Ghetu Adela335 zile în urmă
Multumesc din suflet echipei de la Chirurgie 3,et 2,în special domnului dr.Constantin Oprescu,om si profesionist de exceptie,dedicat 100% profesiei,care salvează vieți!Multumim din suflet pentru tot!!
Simion Maria-Rodica335 zile în urmă
Doctor Oprescu Constantin, un chirurg de excepție.
Atașament și profesionalism deosebit față de pacienți.
Mulțumesc, domnule doctor.
Mulțumesc și personalului mediu pentru amabilitate și profesionalism.

Cu stimă,
doctor Simion Maria - Rodica
Rodica Marica1 an în urmă
Am rămas plăcut impresionată de echipa de medici de la Primiri Urgențe Minore și de echipa de la Mici Intervenții.In data de 26.04.2023 am ajuns la UPU Minore, m a preluat un medic căruia din păcate nu i știu numele, ( fisa mea s a finalizat după preluarea schimbului de la ora 19,00!) Și care s a ocupat de mine foarte frumos. Am fost tratată foarte frumos , cu multă seriozitate și profesionalism, cu condescendență și umanitate. Totul a decurs ca la carte, analize ,radiografii, EKG,intervenție mica chirurgie
( plastică) ,injecție Antitetanos, Rețetă, grijă la detalii, amabilitate.Sunt PROFI, acești medici: Dr
Claudia Oprea , colegii medici din tura anterioară, Dr Ana Chimirel, Mici Intervenții - chirurgie plastică, asistentele, dl de la Radiologie, toți au fost PROFI! Mulțumesc frumos,doamnelor și domnilor doctori și personalului care s a ocupat de mine in această zi! Pentru prima dată , am văzut că suntem tratați cu empatie, eu și câteva persoane din proximitatea mea acolo.Am fost tratați cu empatie, cu amabilitate și profesionalism. Se cam practică in ultima vreme consultații robotește, așa ca și când am fi niște "fiare stricate", nu oameni, nu suflete Dar aici am văzut înțelegere, empatie, profesionalism și că am fost tratați omenește, cu profesionalism și umanitate. Deși acesta este normalul, în multe locuri și situații, ne lovim de "superioritatea ", aroganța și cinismul unor medici. În ianuarie experiența mea acolo(de fapt la UPU majore) nu a fost bună, dar ACUM, ce diferență! Nota 10 celor care s au ocupat de mine, cu mulțumiri!
Ghinea Catalin1 an în urmă
Recunoscători veșnic unui profesionist desăvârșit, dedicat 100% profesiei, care salvează vieți! Mulțumim din suflet dlui dr. Oprescu Constantin!
Voicu Florina1 an în urmă
Mulțumesc echipei de la chirurgie 3 et.2 si in special domnului dr.Oprescu Constantin om si profesionist de excepție. Sunt onorată că am fost pacienta dumnealui si recomand din inimă. Mă inclin in fața d-voastră si vă mulțumesc pt tot.
Anca Nita
Anca Nita2 ani în urmă
Stimati medici care ati fost de garda în noaptea de 17-18 decembrie 2021 - Sper sa aveți conștiința împăcată. Nu ați internat un om cu proble grave de sănătate, l-ati trimis acasă la ora 2 noaptea ca "nu are nimic". În 18 dimineața a fost luat cu salvarea și dus la Spitalul Universitar. Acolo a murit în noaptea de 18-19 decembrie 2021, avea hemoragie interna. De ce nu dați atenție!!!! Este a 3 a cunostiinta a mea pe care o trimiteți acasa ca nu are nimic. 2 din ei au murit!!! Cum este posibil???? Dacă erau părinții voștri oare tot asa ii tratați????
Cristian Gabriel
Cristian Gabriel2 ani în urmă
Medici de nota 10+.
Mai rar in ziua de azi sa gasesti "Oameni" (asa blamatii medici). Pacientul este consultat ca la carte fara aroganta, dispret sau lipsa de profesionalism.
Primesti ajutor medical si moral inca de la intrare.
Recomand : Dr. POPA CRISTIAN - Chirurgie
Dr. MADALINA - Med. Interna
Maria Stefanescu
Maria Stefanescu2 ani în urmă
De curand am fost operata la Spitalul Floreasca de Dl Dr Oprescu Constantin. Vreau sa multumesc in primul rand Dlui Doctor pentru profesionalismul, bunavoina si tot ce a facut pentru mine.
Am fost profund impresionata de conditiile din spital si de atitudinea personalului medical. Buna organizare, eficienta, curatenie, personalul medical manifestand o mare bunatate fata de noi pacientii. Se purtau cu noi parca eram rudele dumnealor. Sincer nu credeam dupa ce auzisem ca un spital public poate fi astfel.
Multumiri si felicitari tuturor!
Mihaela Cocos
Mihaela Cocos2 ani în urmă
Pe data de 19.02.2022 m am prezentat la camera de garda cu plaga deschisa la cap si dupa doar cateva intrebari ale domnului doctor ( fara niciun alt consult, doar intrebari despre simptome), a zis sa merg acasa ca nu am nimic! La final mi a oprit fisa cu care eram inregistrata pentru consult fara sa mi elibereze niciun document cum ca m a verificat si ca sunt ok! La 2 zile mi a aparut o vanataie mare pe tampla si ochi si am mers la urgenta la sputalul militar! Acolo am avut parte de absolut tot ceea ce presupune o urgenta! Ranile la cap sunt urgente majore! Nu este deloc ok modul superficial in care am fost tratata la acest spital de urgenta floreasca! Meritati sa fiti inchisi! Acel doctor care era de garda in acea zi, putin trecut dupa ora 15:00 nu are ce cauta acolo! Evitati acest spital!
X X
X X2 ani în urmă
Nu pot spune in cuvinte ce simt fără sa jignesc... prietena mea dupa dureri crunte de burtă/stomac/intestine a ajuns la acest spital. Nu i s.a dat un diagnostic, nu i s.a făcut o ecografie, doar o perfuzie si o analiza de sange, pe care a platit 12 lei. A fost trimisa acasa, ea având inca dureri... si azi are dureri. I s.a recomandat sa meargă la particular pt ecografie și alte investigatii. Unde sunteți domnilor medici? Unde va este empatia, dragostea pt oameni, pentru meseria aleasă? De ce a platit acea analiza, e vorba de principiu, nu de cei 12 lei. De ce tipati la oameni? De ce voi medicii si personalul auxiliar nu va purtați ca niște oameni?
Jipa Gabriela
Jipa Gabriela2 ani în urmă
Am fost internată în luna ianuarie pe secția cardiologie și monitorizata pe terapie intensivă nu pot spune decât cuvinte de lauda la superlativ pentru întreg personalul de la medici,rezidenti,asistente și infirmiere. Un spital curat și condiții decente. Va mulțumesc pentru toată atenția acordată și toată implicarea. RESPECT
Alexandra Velicu
Alexandra Velicu2 ani în urmă
Din păcate nu pot oferi mai multe stele. Un spital cu oameni profesioniști si implicati. Am ajuns cu dureri de spate acolo si la 5 minute dupa triaj am fost preluată, consultata, mi s a administrat tratament pt durere si mi s a oferit tratament pt acasa. Asa medici sa tot intalnesti!
Tyj 7hi
Tyj 7hi2 ani în urmă
Mama mea a fost aseara la spital, au externat-o la cerere si nici macar hainele nu i le-au dat,la - 10° afara au externat-o doar in tricou,cum e posibil asa ceva?
Locații recomandate