/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Sfânta Maria

Bulevardul Ion Mihalache 37-39, București 011172, România

Spitalul Clinic Sfânta Maria
Spital
4.1
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34H+HH București, România
+40 21 222 3550
spitalsfmaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Amalia Cojocaru
Amalia Cojocaru2 ani în urmă
Oameni minunați in sectia ORL, multumesc din suflet la toata echipa de la Blocul Operator,în special doctorului Mihai Preda.Multa sanatate!
Angelica Moldoveanu
Angelica Moldoveanu2 ani în urmă
Fiul meu a fost operat în acest spital de d.na Dr Musat Gabriela,un medic de o calitate superioară atât dpv uman cât și profesional.Multumesc din suflet personalului din spital!
Andreea Catalina
Andreea Catalina2 ani în urmă
Timp de așteptare 8 h.... Dezamăgitor... Ca în concluzie sa mi se spună ca mi s - au făcut niște analize uzuale, și nu de reumatologie.....
Teodor Iulian Szocs
Teodor Iulian Szocs2 ani în urmă
Eram in stare critica si am decis sa merg la spitalul de boli autoimune pe data de 06-11-2021 la acest spital.Am ajuns si am fost primita imediat.Vreau sa le multumesc rezidentelor de acolo care m-au examinat atent si au chemat medicul de garda. Mi-au facut niste analize si vreau sa ii multumesc in mod deosebit doamnei doctor profesor Negru-Maria Magdalena care m-a asigurat ca nu am nici o problema de reumatologie. Sunt ce mai buni doctori, va recomand acest spital.
Ali A
Ali A2 ani în urmă
Lipsa personal iar cei care sunt, vai de mama lor.
Lipsa personal pentru ca altfel nu pot sa-mi explic cum sa suni zile întregi la rând si sa nu te preia nimeni iar când te preia, răspund niște nesimțite, sătule de viata. Îmi pare rau ca nu am cerut numele “doamnelor” cu care am vorbit.
Nu recomand acest spital și clinica pentru nimic in lume, datorită serviciilor de așteptare exagerate si a LIPSEI de răspuns.
Dan D
Dan D2 ani în urmă
Servicii de foarte proasta calitate.Cu greu am reusit sa intru la camera de garda si acolo tipau in continuu la mine ca de ce am venit la ei fara macar sa ma lase sa le spun problema si sa ma consulte macar.Uite unde se duc banii nostrii cotizati din salariu sa fim trattati ca niste caini fara stapan.
Razvan Cojocaru
Razvan Cojocaru2 ani în urmă
Am făcut o turbinoreducție și am stat internat la ORL. Nota 10 pentru tot personalul inclusiv doamnele asistente, doamnele infirmiere și Dna. Dr. Radu.

Chiar am fost plăcut surprins și de condițiile spitalului dar și de amabilitatea personalului.
Marian Juganaru
Marian Juganaru2 ani în urmă
Am fost internat la secția O.R.L,la domnul dr.profesor Sarafoleanu ! Am rămas profund impresionat de profesionalismul și seriozitatea cu care sunt tratați pacienții! Totul la superlativ,începând de la d-ul profesor,pana la doamna care face curățenie!Un model pentru restul spitalelor din tara ! Felicitări
Locații recomandate