/Brasov/Spital

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie

Strada George Barițiu 36, Brașov 500025, România

Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie
Spital
4
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRP+72 Brașov, România
+40 368 202 012
maternitatea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Ghiuri
Andreea Ghiuri2 ani în urmă
Ingeri adevarati la maternitatea din Brasov!!!
Persoane super competente si profesionale din toate punctele de vedere.
Va multumesc din tot sufletul 💓 si sa va dea dumnezeu sanatate in continuare!
Marina L
Marina L2 ani în urmă
Nu se raspunde la telefon !!! Nu se poate asa ceva ,sun de doua zile sa imi fac o programare si nu se raspunde! Am sunat pe un alt numar de telefon si mi s-a trasmis ca ei nu pot sa fac programare ,dar sa mai incerc pe numarul de programari. Si chiar am incercat ,si nu raspunde nimeni . Inca odata voi alege privatul , cu pare de rau. Eu consider asta ca lipsa de respect fata de pacient .
Neagu valentin
Neagu valentin2 ani în urmă
Sunt doctorii fb,care salvează vieți, asa cum ma salvat și pe mine de virusul covid...si sa judecam și cu inimă. Eu cred că Dumnezeu face minuni da ca avem inimă mare si iertăm, !!! Neagu Oana.multumesc mult .domnul doctor. Popa Ciprian. Si doamnei doctor de pe salvarea.
Ana-Maria Constantina
Ana-Maria Constantina2 ani în urmă
Nastere prematură decembrie 2020. Pfff..nici nu stiu cum as putea sa descriu ceea ce s-a intamplat acolo. Am fost foarte mulțumită de ceea ce am gasit acolo, atat din punct de vedere al condițiilor, dar mai ales din punct de vedere al personalului. Am gasit profesionalism, empatie, intelegere. Doamnele de la sala de nasteri sunt minunate!!!! Dupa nastere, bebelusul a avut nevoie sa stea cateva zile la TINN si apoi pe sectia de prematuri. Dr. Farcas si Dr. Dinu au fost exemplari, iar de doamnele asistente nici nu mai vorbesc. Ii iubesc de nu mai pot, desi din cauza mastilor nici nu stiu cum arata multi dintre ei. Singurul inconvenient a fost ca nu am putut rămâne internată alături de bebelușul meu, din cauza pandemiei (aici as da -10 stele), dar am stiut in fiecare clipa ca este pe mâini bune.
Asadar, mulțumesc fiecăruia in parte pentru tot ceea ce face acolo.
Ah, inca un minus mic ar fi atitudinea portarului. De ce esti domnule atât de supărat pe viață si pe meseria pe care o faci? Daca esti primul, acolo la intrare, asta nu inseamna ca tu conduci spitalul. Mai aveai putin si ma faceai sa imi cer scuze ca am venit in seara de Crăciun cu membranele rupte.
PANDA
PANDA2 ani în urmă
Mama mea a fost internată o singură noapte în acest spital și am rămas plăcut surprins din ceea ce mi-a povestit cum a fost tratată în spital. Nu mă așteptam ca într-un spital de stat să fii tratat atât de bine și totodată nu credeam că aici poate să existe astfel de oameni buni care să facă totul din pasiune, să trateze pacienții cu drag și nu numai pentru bani sau alte atenții cum se întâmplă prin alte spitale. Pentru toate acestea aveți respectul meu și al mamei mele, de asemena. Iar în acest spital am fost adus eu pe lume în urmă cu aproape 31 de ani, dar niciodată nu m-am gândit ca dincolo de gard să existe astfel de oameni. Sper să rămâneți la fel în continuare pentru că felul în care vă comportați cu pacienții este unul de aplaudat.
Teodora Toader
Teodora Toader2 ani în urmă
Am sa încerc sa îmi găsesc cuvintele potrivite care pot descrie experiența trăită la maternitatea Brașov.....profesionalism, amabilitate,promptitudine, curățenie...totul la superlativ!!! De la doamna de la curățenie pana la medici...tot personalul dă clasă sistemului medical din România!!! Fetele de la prematuri, etajul 2 sunt MINUNATE,TOATE!!! Nimeni nu primește NIMIC,nimeni nu pretinde bani iar amabilitatea nu se schimbă!!! Oameni dragi și frumoși, ma rog la Dumnezeu sa va dea sănătate si putere de muncă, pt ca nici nu aveți idee cât de importanți sunteți în viețile noastre!!! Va mulțumim din suflet pentru tot și sper ca tot personalul medical din România sa fie măcar pe jumătate cum sunteți voi! RESPECT!
Matei Daniela
Matei Daniela2 ani în urmă
Am acordat 3 stele doar pentru secția de neonatologie care este extraordinară, cel puțin la mine așa a fost, am stat in rezervă singură. Despre comportamentul medicilor( rezidenti) Dumitrescu și Aprodu nu am nici un cuvânt de lauda. Pentru că nu am avut medic pe perioada sarcinii care sa fie la maternitate ( am ținut sarcina la Regina Maria) s-au comportat dezinteresat. La 41 de săptămâni nu era urgență sa nasc, tot travaliul am stat singura, mai venea o data pe ora o asistentă sa se uite la TNS și atât, nu a vorbit nimeni ci mine , o singura data a venit un medic la insistențele mele să vadă dilatația și dacă totul decurge normal. Am stat o zi internată în corpul vechi unde nu a venit nici un medic să vadă pacientele dar slava Domnului că bebe a decis sa vina singur și nu am mai așteptat după ei. Cea mai mare minciună e că fac peridurala....nu se face pentru că au un singur anestezist de gardă pe care îl țin pentru cezariene.
Liviu Georgian Staicu
Liviu Georgian Staicu2 ani în urmă
Sunt cu o livrare la o doamnă internată în secția CoV 19 și ma cert cu portarul care este deplorabil. Ma face atent în legătură cu primirea pachetelor cu un limbaj de superioritate. Pentru această situație, o stea e mai mult decât decent! 🤢
Locații recomandate