/Braila/Spital

Spitalul 3

Strada Pietății, Brăila, România

Spitalul 3
Spital
2.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X53+7G Brăila, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Petrea
Ioana Petrea2 ani în urmă
Nu se poate spune spital! Daca ai o urgenta gravă și ajungi acolo toți te ia la mișto sunt așa-ziși "doctori" fără experiență care sta pe Facebook in timpul serviciului și cu figuri in ei de parcă ei sunt Dumnezeu în clipa aia. Era foarte multa lume care chiar avea nevoie de ajutor și ei râdea pe la birouri, Nu cred că vine cineva de plăcere acolo, lumea vine de nevoie. Până și femeile de serviciu se cred "asistente" un jeg total acolo cocar de infecție. Aia nu sunt doctori, doctori buni sunt plecați din tara s-au au cabinete particulare, aia acolo sunt doar sa stea și la sfârșit de lună să își ia salariu pe nimic. Vor nu mai bani nu mai cadouri și tot așa pe nimic. Domnii doctorii sper să ajungă și părinți voștri in spitale de genul și alți doctori să-i trateze așa urat cum tratați voi lumea sunteți niște excroci nu doctori. Ar trebui sa se ia măsuri. Și să fie mai multe controale.
Maricel Damian
Maricel Damian2 ani în urmă
Sănătate și bucurie în Duhul Sfânt! În curte este Capela Ortodoxă Sfântul Ierarh Spiridon mare făcător de minuni! 😍😍😍
💖💖💖
Gabriel Alin Lungu
Gabriel Alin Lungu4 ani în urmă
Chirurgie, Dr. Cornel Varzaru, un super om. Am doar cuvinte de lauda. Personalul foarte prietenos, am ramas foarte placut suprins. Se pare ca in sfarsit ne indreptam spre directia cea buna.
Petruta
Petruta4 ani în urmă
Imi puteți da și mie un număr de contact pentru Camera de gardă copii? Sau chiar și adulți!
Tudor georgiana
Tudor georgiana6 ani în urmă
Doamne ferește sa ajungi în acest spital!!!!
Am pe cineva internat în acest " spital "dacă îl putem numi asa,care din păcate este pe patul de moarte.Zilele trecute am fost pana la spital unde nimeni nu se uita la tine și nu te ajuta cu nici o informație. Aproape toată lumea îți răspunde de sus și cu o nesimțire de nedescris .
Aseară am aflat ca acea persoana este la terapie și astăzi am sunat sa întreb ce se întâmplă...dacă mai este în viata sau nu.Nu vreau sa va spun în ce fel mi s-a răspuns. RUȘINE!!!!!!Nu scriu aici tot ce am văzut în spitalul acesta și ce fel de comportament au cei ce lucrează îl el.
Fany Stefan
Fany Stefan6 ani în urmă
Sun la ei pentru informatii de a face roentgenterapie si doamna care a raspuns a inceput sa tipe ca ea e centrala nu are informatii despre sectia resectiva, si mi.a inchis telefonul in nas .te mai gandesti ca sunt platiti si din banii publici:(
Mituletz Cioran
Mituletz Cioran2 ani în urmă
Sunam de cateva zile sa stim starea unui pacient ,totire fuza sa vorbeasca .o sa facem o reclamatie la colegiul medicilor.nu este posibil asa ceva .
Emanuel Guzu
Emanuel Guzu2 ani în urmă
Toate bune și frumoase.
Paznici parcării sunt problema,cam recalcitranți și au mari șanse sa fie internati în acest spital.
Locații recomandate