/Braila/Spital

Spital în Braila

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Brăila este un județ situat în regiunea istorică Muntenia. La nord se învecinează cu județele Galați și Vrancea, la est cu județul Tulcea, la vest cu județul Buzău și la sud cu județele Ialomița și Constanța.

Județul Brăila este amplasat în estul țării, în Câmpia Română. Reședința de județ este municipiul Brăila, la o distanță de aproximativ 200 de kilometri de București.

Chiar dacă Brăila este dominat de câmpie, relieful județului Brăila este interesant și divers. Fluviul Dunărea și râurile care străbat teritoriul județului au o importanță deosebită în desfășurarea reliefului. Apropierea de mare și de capitală înlesnește legăturile cu întreaga țară dar și cu Europa. Toate aceste elemente conferă județului Brăila accesibilitate și deschiderea către întreaga țară.