/Braila/Spital

Spitalul Urgență Sf. Spiridon

Strada Pietății 1, Brăila 810249, România

Spitalul Urgență Sf. Spiridon
Spital
2.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X53+94 Brăila, România
+40 236 170 953
spitalbraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea X
Andreea X2 ani în urmă
Un spital cu preocupare zero pentru pacient Mamei mele care este internata pe sectia Covid dar imobiizata de o durere lombara si glicemie crescuta nu i s a administrat nici un fe de medicatie in acest sens si nici consultatie de specialitate Asistentele au fost deranjate de durerile ei si a fost atentionata sa nu se mai planga
Abby N
Abby N2 ani în urmă
Personal nepregătit si arogant. Oameni de nimic. 0 empatie. 0 bun simt. 0 pregatire.
Serghe Ivanov
Serghe Ivanov4 ani în urmă
pentru personalul de la hematologie ,nota 10
Bounegru Iulian (Iullyan)
Bounegru Iulian (Iullyan)5 ani în urmă
In primul rând, în acest spital lucrează niște oameni deosebiți. Angajații spitalului, fie ca sunt medici, asistenți, personal auxiliar sunt foarte bine pregătiți profesional. Pe lângă profesionalismul de care dau dovadă, sunt și niște oameni foarte empatici, care fac tot posibilul sa ajute pe oricine.
Punctul slab al acestui spital îl reprezinta fondurile reduse de care dispune, putându-se vedea afișe cu "atenție, cad bucăți din tencuiala.". Cu toate acestea, oamenii fac diferența, spitalul fiind cât se poate de curat.
Georgian I
Georgian I5 ani în urmă
Timp de așteptare excesiv de lung la primiri urgente.
Getodacul
Getodacul5 ani în urmă
Varza. Vii cu o boala pleci cu 3.
Cristi Vatamanu
Cristi Vatamanu6 ani în urmă
O STEA PENTRU SPITALUL DE URGENȚĂ ȘI CRED CĂ DOSAR PENAL PENTRU SPITALUL DE CARDIOLOGIE... NU STELE...
Să te ferească Dumnezeu să ajungi la Urgențe. 3 (trei) ore de așteptare pe sală cu probleme cardiace, pe un scaun, după care o perfuzie și acasă, la ora 3 noaptea, deși nu eram din localitate!!! Mi s-a spus că ”nu vă dau afară, dar așteptați pe hol”, în timp ce pe hol toate scaunele erau ocupate... unde să stai??? Fără nici un diagnostic clar (cu tot cu consultul Spitalului de cardiologie), doar că am avut un ”atac de panică” (eram în concediu, în trecere prin oraș!!! Fără stres sau alte probleme) și nu-i nimic dacă tensiunea este 147/132, puls 107... și tuse seacă (este un sirop de tuse la magazin.... s-a recomandat)... poți să pleci!!! PUTEAU FACE CA SĂ NU AȘTEPTE PACIENȚII CU ORELE PE HOLURI, iar în rest nu-i acuz de tratamentul făcut pe ei, ci pe cei de la SPITALUL DE CARDIOLOGIE (care nici n-au binevoit să pună parafa pe ce au scris, să nu-i tragă nimeni la răspundere că doamnele nu prea aveau chef de nimic)... să nu te intereseze deloc... e inadmisibil.
Laurenţiu Dobrotă
Laurenţiu Dobrotă6 ani în urmă
Atat se poate in Romania! Sunt si medici si personal care te servesc la nevoie, pentru aceia toata consideratia si respectul.Pentru ceilalti, stiti voi...
Locații recomandate