/Braila/Spital

Spitalul Judeţean de Urgență Brăila

Șos. Buzăului 2, Brăila, România

Spitalul Judeţean de Urgență Brăila
Spital
2.6
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7W3R+49 Brăila, România
+40 239 692 222
spitalbraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Nicoleta
Andreea Nicoleta2 ani în urmă
Vreau să mulțumesc personalului medical,asistente și infirmiere pentru grija și amabilitate pe care au avut-o cu bunica mea la secția de boli infecțioase. A fost tratata de covid impecabil, pe lângă tratamentul foarte bun adminstrat au ajutat-o și moral cu o vobra buna.
Stela gabriela enache
Stela gabriela enache2 ani în urmă
Dr. MATEI MIORITA BRAILA mi.ai omorat tatal cu zile, la.i tratat de covid dar toate medicamentele pt inima cutiile neatinse de ce? Si ca sa termini cu el dai FENILBUTAZONA stiind ca éste contraindicat pt pacientii bolnavi de inima . Ma rog sa aveti parte voi si familia voastra sa trece.ti prin cea trecut tatal meu si noi acum criminalilor
Radu Florin
Radu Florin2 ani în urmă
Am fost fac testul PCR. De cum am intrat pe usa, am fost intampinat de o doamna mai in varsta. Nu inteleg ce nu i-a convenit pentru ca din primul minut a folosit un ton neadecvat. Mi-a bagat betisorul in nas si a rasucit in ciuda, cand am ajuns acasa mi-a curs foarte mult sange din nas. Asemenea oameni cu atitudine de scarba nefututa nu au ce cauta in sistemul medical.
Diana coman
Diana coman2 ani în urmă
Mulțumesc pentru aseară. Vineri pe 12.11 l-au primit pe sotul meu si tratat impecabil. A primit doza de anticorpi monoclonali. Mulțumim Doamnelor!
George Bucsan
George Bucsan2 ani în urmă
Felicitari și sincere mulțumiri pentru echipajul care a actionat pe 28 august 2021 - nº de circulatie ambulanta : BR 17 SAJ
Domnilor, a-ti fost cei mai buni.
Va raman recunoscator.
Restul actorilor, în triaj și recepție urgențe, SUB ORICE CRITICA !!! De-a dreptul inconștienți.
Ioana Petrea
Ioana Petrea2 ani în urmă
Nu se poate spune spital! Daca ai o urgenta gravă și ajungi acolo toți te ia la mișto sunt așa-ziși "doctori" fără experiență care sta pe Facebook in timpul serviciului și cu figuri in ei de parcă ei sunt Dumnezeu în clipa aia. Era foarte multa lume care chiar avea nevoie de ajutor și ei râdea pe la birouri, Nu cred că vine cineva de plăcere acolo, lumea vine de nevoie. Până și femeile de serviciu se cred "asistente" un jeg total acolo cocar de infecție. Aia nu sunt doctori, doctori buni sunt plecați din tara s-au au cabinete particulare, aia acolo sunt doar sa stea și la sfârșit de lună să își ia salariu pe nimic. Vor nu mai bani nu mai cadouri și tot așa pe nimic. Domnii doctorii sper să ajungă și părinți și copii voștri in spitale de genul și alți doctori să-i trateze așa urat cum tratați voi lumea sunteți niște excroci nu doctori. Ar trebui sa se ia măsuri. Și să fie mai multe controale.
Cristina A
Cristina A2 ani în urmă
Nu stiu cum nu se sesizeaza corpul de control al primului ministru sau DNA-ul ! Am fost operata acum cateva zile de cezariana, medic anestezist dr. Ciachisciuc si am discutat cu dansa despre anestezia pe care urma sa mi-o administreze . I-am spus ca medicul cu care ma tratez mi-a recomandat anestezie generala , dr Ciachisciuc a zis ca dansa hotaraste ce fel de anestezie o sa primesc si a spus raspicat: o sa iti fac o rahie. Eu atunci am inceput sa plang si m-am panicat. A venit apoi o infirmiera la mine si mi-a zis ca daca ii dau 500 de lei doamnei doctor imi face orice fel de anestezie vreau eu. A trebuit sa ma conformez pentru a primi anestezia recomandata de medicul meu curant.
Mioritza chiper
Mioritza chiper2 ani în urmă
Cum puteti sa puneti capul pe perna seara de seara stiind ca ati fost partasi la ororile care s-au intamplat in spitalul acela?
Cum puteți sa va îmbrățișați copiii știind ca ati distrus atâtea familii?
Locații recomandate