/Arad/Spital

SPITALUL CLINIC JUDEŢEAN DE URGENŢĂ

Calea Victoriei, Arad, România

SPITALUL CLINIC JUDEŢEAN DE URGENŢĂ
Spital
3.3
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58J5+QQ Arad, România
+40 357 407 200
scjarad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps SPITALUL CLINIC JUDEŢEAN DE URGENŢĂ
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iov Raul
Iov Raul1 an în urmă
Mizerabil, personalul nu este orientat către pacient. Secția de pediatrie infantilă arată ca o ruina. Foarte murdar . Oribil!
Kertesz Estera
Kertesz Estera1 an în urmă
A murit soțul meu, Kertesz Pavel Petru, ieri la Spitalul Județean , Arad. Mulțumesc frumos , Annamaria, pentru amabilitate și pentru sfaturi și prin tine și Spitalului Județean pentru omenie și profesionalism. Celor de la Salvare și urgențe pentru promptitudine, pentru grijă și atenție, celor de la triaj UPU pentru profesionalism și ajutor și celor de la hematologie, doctori , asistente, brancadieri care l-au ajutat în ultimele ore. Mulțumesc frumos din inimă pentru omenie și compasiune din partea familiilor Kertész și Orban
Marinel pristoleanu
Marinel pristoleanu1 an în urmă
Pacienții confirmați cu covid sunt ținuți în containere și așteaptă rezultatul analizelor mai mult de 15 ore fără a fi băgați în seamă de nimeni, fără a le asigura tratament celor care au și alte boli. Socrul meu a ajuns in container la ora 23.00 și doar a doua zi la orele 16.30 a fost internat, iar pe toată durata acesta i s-a pus o perfuzie dar de apă sau mâncare nu l-a întrebat nimeni. Este absurd să nu primești mâncare mai bine de 17.00 ore. La poarta Spitalului se aflau 3 portari sau angajați ai unei firme de pază și două femei de serviciu care se distrau de minune , neputând nici unul mască de protecție. Rușine celor care se numesc salvatorii din linia întâi sau cum le mai spun in mass media îngerii în halate albe pentru că nu au nici un fel de empatie cu pacienții care ajung aici foarte bolnavi și majoritatea cu atacuri de panică. Vă doresc ca părinții, frații, surorile, bunicii și toate rudele voastre să aibă parte de aceleași comportament ca și cel pe care voi îl aveți cu acești oameni aflați în suferință. Așa să vă ajute Dumnezeu.
Elena Aga
Elena Aga1 an în urmă
Am fost internată cu copil de 11 luni in stare destul de gravă, tot respectul pt personalul care lucrează, vreau sai mulțumesc în mod special doamnei doctor Ciurea Rujita, un medic de nota 10 ,și Doamnei asistenta sefa tot respectul.
Liliana Dugulescu
Liliana Dugulescu1 an în urmă
Tot personalul medical a fost amabil, drăguț și înțelegător. Le mulțumesc mult ca m-au ajutat. Sunt toți niște profesioniști.
Samuel Morosan
Samuel Morosan1 an în urmă
E mult de așteptat întotdeauna! Am fost la urgente cu cineva din familie pentru enterocolita. I-au făcut analize, i-au dat ceva medicamente și și fost mai bine.
Prea mica secția de urgente intr-un oraș atât de mare și cu atât de multe orașe și localități împrejur în care secțiile de urgente sunt desființate!
Emma plop
Emma plop3 ani în urmă
Dupa ce am ajuns la urgenta împreuna cu băiețelul meu cel mare de 3 ani, am fost nevoiți sa rămânem internați la Pediatrie 2. Nu știam la ce sa ma astept dar speranțe prea mari nu imi pusesem( menționez ca am trăit o perioada de timp afara din țara si ca am avut contact cu siatemul medical acolo).
Dar la internare si pe tot parcursul timpului petrecut in spital, am avut plăcerea sa ma simt tratată uman!! De la d-na doctor ce s-a ocupat de fiul meu si care a înțeles întocmai cu ce fel de “bagaj” vine el , pana la fiecare angajat din personalul spitalului cu care am intrat in contact.Nu am decât cuvinte de apreciere si mulțumire față de personalul din Pediatrie 2 Arad!Mentionez si faptul ca știind ca “asa se face” am avut intenția sa ofer bani medicului ce cu o vehementa clară a refuzat!M-am simțit rușinată de intenția mea dar si mândra ca am întâlnit un astfel de om.
Se poate sa avem parte de o astfel de experiența si in spitalele din România!Multumesc pentru asta!
Din păcate am avut parte in ziua externării sa constat ajungând acasă ca fiul meu cel mic de 1 an si 3 luni are nevoie urgenta cam de același tratament medical. Am mers repede cu el la Spitalul Județean unde am fost internați de data aceasta la Pediatrie 1 .... (având deja “experiența” nu am mai avut inima cat un purice la aflarea veștii).... nu e nevoie sa exagerez tabloul întâlnit de data aceasta ... Am avut nefericitul sentiment ca ma aflu in documentarele făcute imediat dupa revoluție in centrele de orfani.... de la condiții ce pana la urma nu pot si imputate personalului dar felul in care se raportează la tine asta pot sa le reprosez lor personal... Dupa câteva ore de la internare , confruntându-ma cu prea multe sa le expun acum am cerut externarea pe proprie răspundere...dar se pare ca nu a fost nevoie sa semnez nici un act ... ca si cum nu as fi fost vre-odată prin acele locuri... ciudat dar posibil , ca si condițiile oferite de Pediatrie 1 Arad.
Mariana Faur
Mariana Faur3 ani în urmă
Am fost adusă cu ambulanță SAJ Arad la Unitatea Primiri Urgențe din Arad
Am găsit un colectiv dedicat pacientului ,atent la detalii,analize,,extrem de atent cu pacientul
In cazul meu colectivul de ls UPU Arad a facut tot ceea ce le-a stat în putință
Am fost de trei ori acolo si am primit toate îngrijirile cu putință
Este un serviciu dotat, modern , putere de munca
Colectivul de medici si asistente ar trebui suplimentar fiindca afluența de pacienți este mult prea mare pentru doi medici pe tura
Eu le multumesc si le doresc mult succes in activitate
Locații recomandate