/Arad/Spital

Centrul de Transfuzie Sanguină

Strada Andrenyi Karoly 2-4, Arad, România

Centrul de Transfuzie Sanguină
Spital
4.2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58M4+4P Arad, România
+40 357 809 112
scjarad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–13
Marți: 7–13
Mirecuri: 7–13
Joi: 8–13
Vineri: 7–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miry 42
Miry 422 ani în urmă
Felicitari celor ce doneaza sange si celor ce se ocupa de cei ce vin sa doneze! Aici am donat prima data si m-as intoarce aici oricand! M-am simtit sprijinita in intreg procesul prin care am trecut si pentru asta le multumesc intreg personalului! Faceti o treaba minunata! Recomand din toata inima ^.^
Mot Florin
Mot Florin2 ani în urmă
Buna ziua,
As dori un raspus in ceea ce priveste colaborarea cu Spitalul Judetean Arad si nu numai.
Am donat sange pentru o persoana, care urma sa intre in operatie. De ce nu exista conexiune directa intre CTS si SJA pentru comunicare de donatori cu dedicatie fara a mai fi necesara adeverinta in original la medic pentru justificare. Traim in era 5G si un lucru asa marunt nu se poate face online?
Ce se intampla daca fac o donare pentru un prieten din Tulcea, cum ajunge dovada la medicul care opereaza?
Radu zaaar
Radu zaaar2 ani în urmă
Nu stiu cine a fost la telefon azi dar sunat a tipul de bugetara cu sictirul de rigoare pe ea care m-a expediat rapid. Voiam sa imi fac programare pt a evita stationarea intr-un spatiu inchis prea mult timp langa multe persoane straine si tipa ma ia ca azi nu mai face nici o programare si cine se incadreaza in orar bine, cine nu, nu....pai nea' tanti: nu donam de foame, nu e o placere sa mi se ia sange din corp, o faceam pt a ajuta sistemul si pacientii in primul rand...dar atitudinea asta ma face sa cred ca nu mai aveti nevoie....dupa replica voastra am facut o pauza asteptand continuarea pertinenta in care ati fi venit cu sugestia de a ma programa maine sau cand ar fi fost disponibil dar nu, azi mi-ati aratat cat de neimportanti suntem noi donatorii din punctul de vedere al bugetarului huzurit si mi-ati inchis in nas sec!!! Pai de acum donati voi!!! Pt ca nu am ajuns sa ma injosesc in halul asta pt a incerca sa fac un bine
Dark Page
Dark Page2 ani în urmă
Donaez de aproape 10 ani... Dar este a doua oară când merg la donare Arad și când mi se verifică tensiunea mi se spune că am prea multe bătăi la inimă. Țin să menționez faptul că mi-am făcut analizele medicale (mai ales control la inimă) în luna februarie a acestui an și totul a fost foarte bine. Astăzi am mers să donez, deoarece urlă centrele după sânge și am fost refuzată din motivul menționat mai sus. Nu am de gând să mai merg la donare. Sunt foarte dezamăgită.
Adrian Dimitriu
Adrian Dimitriu4 ani în urmă
Buna ziua!As dori să știu unde merge sângele donat de către voluntari.Am auzit tot felul de teorii.Va rog un răspuns sincer și adevarat.
Attila Gazdag
Attila Gazdag4 ani în urmă
Szuper tare, dacă vreți sa salvați o viață mergeți să donați eu donez din anul 1992
Marcel Moldovan
Marcel Moldovan5 ani în urmă
Am donat sânge în primăvara acestui an2018: la Curtici,după un timp primesc acasă o scrisoare în care scria să mă prezint la Centrul de Transfuzii Arad ptr că s a descoperit o boala in sangele meu.M am prezentat și o doamna de la ghișeu după ce face multe investigații printre e hârțoage îmi spune că nu i nimic sigur cu sângele meu și că mai are nevoie de inca o probă să o trimită la București și să vin după rezultat peste o lună.Dupa o lună bat iar drumul Aradului și mă prezint la Centrul de transfuzie și .....surpriza,au uitat să trimită probă la București dar o sa o trimită săptămâna asta,după alta luna merg din nou după rezultat dar de data asta rezultatul nu a ajuns de la București,fara alte explicatii.Am abandonat colaborarea cu Centrul de Transfuzii nu am fost curios de analizele lor ptr că nu suport incompetenta profesionala mai ales în domeniul sănătății,au nevoie de donatori dar îi tratează cu minim de respect.Poate vede cineva de la CTSArad ce am scris si își face procese de conștiință,v am dat o steluță la recenzie as fi dat jumătate daca puteam. Moldovan Marcel.
Roxana Lulaș
Roxana Lulaș2 ani în urmă
Bună ziua!
Am doua întrebări:
1. Care este programul corect?
2. De la ultima intervenție chirurgicala cât trebuie sa treacă pentru a dona sânge 6 luni sau 12 luni?
Am vrut sa donez sânge , după 2,5 ore mi s-a spus ca nu pot dona, pt ca nu am 12 luni de la ultima intervenție chirurgicala, eu având doar 10 luni. Nu mai știu ce sa cred!!!
Locații recomandate