/Alba/Spital

Centrul Medical Laura Catana

Str. Horea 148A, Pianu de Jos 517536, România

Centrul Medical Laura Catana
Spital
4.3
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFJP+GR Pianu de Jos, România
+40 746 287 101
doctor-psi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cicada Blue
Cicada Blue2 ani în urmă
Cum e posibil ca un pacient internat de nici 48 de ore sa nu fie supravegheat incat sa se previna o tragedie!?Era un om deosebit,sufletist,altruist,corect,demn si foarte iubit de cei care l-au cunoscut.
Revizuiti-va protocoalele!Momentan nu recomand acest centru.
Ruxandra-Adriana
Ruxandra-Adriana2 ani în urmă
Am fost internata in acest centru, in perioada 22 mai-6 iunie.
Cu diagnosticul de anxietate generalizata.
Am stat internata 16 zile.
Dar vreau sa zic ca nu m.am simtit, nicio
secunda la spital.
Totul este la superlativ.
D.na doctor Catalina, in special, mi.a intrat asa la suflet.
Este un om minunat.
Cosmin Tiberiu BĂRTOIU
Cosmin Tiberiu BĂRTOIU2 ani în urmă
În primul rând aici nu este nici spital dar nici pensiune.........este ALTCEVA, un centru medical foarte bine pus la punct. După 48 de zile de spitalizare pot spune că este mult peste orice așteptări când vorbim de tratarea unor probleme de natură psihiatrică, totul este croit și concentrat pe pacient. Locația este fenomenală, o pot asemăna cu o pensiune cu pretenții din zona Bran - Moieciu, inclusiv peisajul :))) Confortul și cele trei mese pe zi pentru mine sunt la superlativ, până la urmă sunt la tratament, dar se pare că te duce cu gândul spre concediu. Este părerea mea, însă cunosc destui cârcotași cărora le ”pute” cazarea la 5 stele sau cina la un super restaurant.....depinde ce cauți aici. Revenind la subiect, ce face acest loc special sunt OAMENII, începând cu personalul auxiliar, asistenții, partea de psihoterapie și partea de psihiatrie sunt o SINGURĂ echipă, un tot unitar, se simte pasiunea și nu obligația în TOT ceea ce fac, te fac să te simți important și deja cu un pas înainte către vindecare. Desigur, și în acest caz părerile pot fi pro și contra, însă psihiatria nu este ortopedie, acolo este simplu, radiografie, imobilizare în gips sau operație și ”roiul și la gară”. Aici este un pic mai complicat, din ce am observat chiar și pe propria piele, fiecare pacient are particularitățile lui și răspunde diferit la tratament, chiar dacă la bază ar fi același diagnostic. În concluzie recomand cu încredere, iar cel mai important este să nu vă grăbiți,din păcate nu se rezolvă ca o banală răceală în câteva zile:))))))))
Andrei Scott
Andrei Scott2 ani în urmă
E un centru medical de nota 10. Deja depinde de ture: sunt oameni mai generoși sau mai plicticoși ș.a.m.d.
Teofana Mogosan
Teofana Mogosan2 ani în urmă
Un loc cu oameni minunați. Nu am avut nici o clipa senzația unui spital. Experienta și răbdarea acestui colectiv, mi-au redat speranta și încrederea. Mulțumesc tuturor: doamnelor doctor, lui Daniel, doamnelor și domnilor asistenți, ingrijitorilor, bucătăreselor, dar și Denisei, care este o fata deosebita.
Florina Cristina Bergheaua
Florina Cristina Bergheaua2 ani în urmă
Nu pot da mai multe stele,din cauza comunicării foarte, foarte proaste!eu l am dus pe tata din București(!!)la clinica lor!cand sunam sa întreb de tratament,ce i au mai făcut,cum reacționează,ce se întâmplă, nimeni nu știa nimic!nici asistenții,nici nimeni!2 sapt cu dna dr nu am vb nici măcar 1 min,iar la plecare,cu o zi înainte rămăsese ca ajung înainte de ora 1 pt a vorbi si cu dumneaei, iar sotul a ajuns la 11:15 si a așteptat o pana la 13:30!După atâtea ore de mers pe drum,nici măcar fisele nu le lasase la recepție!a astepta o 2 ore pt a i da 3 hartii!Domnul cu care am vb înainte de a l duce pe tata la dvs,stie ce am vb la tel!si am precizat faptul ca nu vreau sa stea ca la pensiune 2 sapt,pt 4500 de lei!adica anumite investigații,analize etc trebuiau făcute!pt ca nu l am dus de bine!promisiuni si promisiuni!banii sa vina,restul nu mai contează!
Ovidiu Legrand
Ovidiu Legrand2 ani în urmă
Va recomand cu toata increderea aceasta clinica băiatul meu a fost internat acum 3 luni si se simte bine după un tratament adecvat .Multumesc din toata inima doamnelor doctor psihiatre Catalina si laura Catana cu ajutorul lor băiatul meu este din ce in ce mai bine chiar si dupa iesiŕea din spital ținem legătura cu tratamentul .Dumnezeu sa le dea sanatate si sa binecuvînteze aceasta clinica . MULTUMESC!!!
Simona Trip
Simona Trip2 ani în urmă
Cea mai oribila experiență! Am fost internată, anul trecut, în perioada RUSALIILOR. Cand m am cazat,cu un preț frumos de 4000RON ,mi s a promis " marea cu sarea"! Mentionez ca sufăr de anxietate si depresie, de 12 ani ,cu tratament medicamentos, zilnic .Mi s a spus ,ca voi scapa de acest tratament. Ei bine ...acum ,toți care suferim de această boală,stim ca un astfel de tratament nu se poate întrerupe de pe noapte pe zi!Dar,ei ,asta au făcut!!! In schimb, mi au dat b-uri! Atat ,doamna LAURA CATANA SI doamna psiholog....au dispărut " in ceață " Nici vorbă de un ajutor ...nu le am mai văzut fețele! Am rezistat 3 zile ,pt ca ma simteam foarte foarte rău. Dar ,nu interesa pe nimeni! Am cerut externarea ,pe propria răspundere. Sa la fie rușine.Din punctul meu de vedere și la cum am fost tratată...acesta este un ABUZ! Oamenii ,plec acolo ,pt ca cred într o speranță, cred in ceea ce li se promite! In schimb....te lovești...de vid! Încă o dată, RUSINE RUȘINE,si din nou RUȘINE!!!!Nu as recomanda nimănui.
Locații recomandate