/Sibiu/Spalatorie auto

Raliw Detailing

Strada Livezii 81, Sibiu 550042, România

Raliw Detailing
Spalatorie auto
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4Q8+92 Sibiu, România
+40 746 222 617
raliw.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex L.
Alex L.2 ani în urmă
Excelent! Peste asteptari!
Flo P.
Flo P.2 ani în urmă
Interiorul masinii arata ca nou dupa ce a trecut prin mainile celor de la Raliw, satisfactia este mare atunci cand te poti bucura de un interior curat si ingrijit.
Alin Obedea
Alin Obedea2 ani în urmă
Pasiunea angajatilor se observa dupa primele 5 minute petrecute in atelier, iar satisfactia pe care am avut-o cand am luat masina inapoi a fost de nepretuit! Ii recomand cu incredere!
Octavian Constantin Pica
Octavian Constantin Pica4 ani în urmă
In 2018, in toamna, am achiziționat o masina noua. Cumva ma gândeam ca e bine sa o protejez. Nu știam ce e bine si ce nu. Echipa Raliw Detailing a avut răbdare si au luat timp sa ma ajute sa înțeleg mai bine. Am pus folie pe toata masina. Eram sceptic la început. Acum, la un an de cand am folia, cred ca a fost o alegere foarte bună. Mici zgârieturi, de exemplu de la spălătorie auto, ce se puteau duce în vopsea, au ramas pe folie. Calitatea serviciului oferit și a execuției lucrării, ma mulțumește complet. Si azi folia încă sta super bine pe masina. Echipa de la Raliw Detailing e foarte buna. Pe lângă mine, toți cei care au văzut masina (unii cu adevărat experimentați) au exprimat admirație pentru modul de execuție si calitatea lucrării. Sunt mândru de echipa Raliw Detailing si voi reveni mereu cu drag la ei, cand voi avea ocazia sau va fi nevoie.
Adrian Rebega
Adrian Rebega4 ani în urmă
Merg aici de mai bine de 3 ani cu 2 masini si am utilizat multe dintre serviciile pe care le ofera: detailing interior complet, polish si folie transparenta pe trimuri, folie geamuri, curatat motor si polish faruri, full polish masina si protectie nano, folie PPF etc. si pot zice ca nu am fost dezamagit niciodata. Profesionalism si promtitudine de fiecare data. Recomand!
Florin Giurgiu
Florin Giurgiu4 ani în urmă
atentia la detaliu e la cote maxime. mi-au facut un E92 impecabil. profesionisti, recomand! :)
Bogdan Jingoi
Bogdan Jingoi2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile Raliw. Chiar daca interiorul mi se parea ca este in conditii bune, mi-au demonstart ca detailingul nu este doar o curatare, ci o igiengizare si un tratament de care fiecare masina trebuie sa beneficieze o data la 6 luni. Atat serviciile cat si personalul au fost mult peste asteptarile mele. Recomand!
Andreas Atanasiu
Andreas Atanasiu2 ani în urmă
rezultatul este fenomal. Sunt foarte atenți la detalii și meticuloși. În plus, răspund rapid la întrebări și te ajută să alegi cele mai ok variante. Recomand!
Locații recomandate