/Sibiu/Spalatorie auto

Sigemo Depozit

Strada Ștefan cel Mare 176, Sibiu 550316, România

Sigemo Depozit
Spalatorie auto
4.2
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5QM+6H Sibiu, România
+40 734 300 157
sigemo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulius Ionut Cotîrgă
Iulius Ionut Cotîrgă2 ani în urmă
Personal sociabil, firma de încredere ... Recomand cu încredere ...
Andrei Ionut
Andrei Ionut2 ani în urmă
Am fost sa bag freon in mașină și l am pierdut după câteva zile,după 4 intrări ale mașinii in service(constatări) și 2 lucrări mecanice,tot pierdea freon,am schimbat țevi originale că au zis că pierde pe la vintil,după au spus că îi din cauza unei garnituri ,după au zis că îi și radiatorul de vina(mai trebuia compresorul si era toată instalația de AC), m-au sunat sa merg după mașină că ii gata și când am ajuns era desfăcută pe elevator.
Și aproape de fiecare data trebuia să sun eu sa vad ce ii cu mașina pt că se apropia terminarea programului și nu mă suna nimeni.
Adrian octavian giurgiu
Adrian octavian giurgiu4 ani în urmă
Cauciucuri de iarna 215 lei pt mercedes A170
BIEMA Official
BIEMA Official4 ani în urmă
O experienta foarte frumoasa si placuta☺😊😎!
Antonio justin
Antonio justin4 ani în urmă
Cam aștepți dar fac treaba bună
Răzvan Demeter
Răzvan Demeter5 ani în urmă
Service profi, dar acord doar 2 stele. Motivele sunt mai multe. 6 ani la rand am lucrat cu ei. Tineam anvelopele de iarna/vara la ei in regim hotelier (pret bun, nu mai umblam cu ele dupa mine, nu mizerie in masina, etc). Problema ca la fiecare schimbare iarna/vara minim 2 presoane la roti me le rupeau. Vopseaua de pe jenti (verde) mereu mai avea cate o zgarietura...Baietii (mecanici) ori din graba ori nu stiu ori ii grabeste patronii doar pistolul folosesc si nu dau 2 bani pe aspect sau grija. Ca la abator sunt masinile. Am cumparat de la ei pana acuma 12 anvelope micheline (iarna) si dunlop (vara) la recomandarea lor. Cele de iarna, la 2 luni de la achizitie in Cehia am facut pana. Ele sunt runflat. Am oprit pe banda de urgenta am pus spray si la 6km am refacut pana. Bineinteles inapoi in Romania la ei, cauciucul (complet distrus) nu s-a putut da in garantie pe motiv ca pe AUTOSTRADA am luat un cap de pod sau o groapa.... deci data viitoare o sa zbor cu masina... dupa n certuri pe acolo, nu au vrut sa dea garantie si surpriza a trebuit sa cumpar 2. La cele de vara acuma 3 ani, exact la fel in primul an, (un drum la mare dupa 4 luni de la achizitie), anvelopa fata dreapta a facut o galma. La intoarcere la ei bineinteles ca a fost exact aceiasi replica. am luat un cap de pod. PIZDA mamii lor... un cauciuc a fost 650RON. si cand am cerut 1 anvelopa ca nu aveau uzuri celelalte 3, nu mai exista pe stoc!!!! Deci am cumparat de la ei alte 2 fata (marca diferita ca modelul respectiv nu se mai gaseste tot cu 650ron) cu recomandarea lor. Clar ca au vandut ultimile CACATURI de pe stoc, cine stie cat au stat la ei si s-au imbatranit la soare/depozit.
In conluzie de 2 ani imi schimb frumos eu cauciucurile le dau eu jos si le remontez eu. Nu am rupt nici un prezon si toate sunt bune. le dau frumos jos le tin in pivnita si le remontez tot eu. Imi ia ceva vreme dar nu strica putina miscare.
Evitati daca nu vreti nervi si cozi interminabile la ei.
Programare dupa 7 zile si nu se respecta.
Poate sunt eu ghinionist dar de 2 ori cu aceiasi problema.. si exact acelasi raspuns...
Eventual cumparati elicoptere. Atunci o sa zica SIGEMO ca s-a cacat o pasare pe cauciuc (top marca) si a facut pana...
Iancu Ciurar
Iancu Ciurar5 ani în urmă
Excelenta și calitatea serviciilor oferite
Adina Padure
Adina Padure2 ani în urmă
Atelier de reparații auto, spălătorie auto cu apa calda
Locații recomandate