/Prahova/Spalatorie auto

BALC SERV SELF WASH

Strada Găgeni 92A, Ploiești 100137, România

BALC SERV SELF WASH
Spalatorie auto
4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X256+JV Ploiești, România
+40 744 336 212
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dan Dumitrache
Dan Dumitrache2 ani în urmă
Este ok doar daca vreti sa spalati exteriorul. Serviciile pentru interior lasa de dorit ( aparatele sunt la semiinaltime) si trebuie sa aveti grija cu furtunele, deoarece ajungi sa zgarii masina.
Stefan Petre
Stefan Petre2 ani în urmă
Servicii bune la un preț cel putin decent. Recomand!
Teofil Stefan
Teofil Stefan2 ani în urmă
Super bun , spumă din belșug la fel și celelalte Cel mai important nu este aglomerat
Daniel Wessel
Daniel Wessel2 ani în urmă
M-am dus, știind că există personal specializat care să-mi spele masina. Am ajuns însă să mi-o spăl singur după ce-am primit informații cum se procedează și cum se foloseste automatul. Acum aștept cu nerăbdare să se jigărească masina pentru o nouă rundă :) . A dat 5 stele pentru că am avut o experiență placută!
Cristian Draghici
Cristian Draghici2 ani în urmă
Poti spăla masina in ciclu complet cu max 10 lei, inclusiv interiorul
Razvan POPESCU
Razvan POPESCU5 ani în urmă
Timpul de asteptare este rezonabil (au 2 rampe).
Calitatea spalarii a scazut foarte mult in ultima perioada. Le recomand sa isi achizitioneze un compresor de aer pentru a putea scoate apa de la imbinari (oglinzi, maner deschidere usi, numere), care altfrl se va intinde pe masina imediat ce pleci de la ei.
Antonio ion
Antonio ion6 ani în urmă
NU RECOMAND. Este o spalatorie de tot RAHATUL. Daca nu stai langa personal sa vezi daca isi fac treaba nu iti spala bine masina, interiorul il fac de mantuiala praguri nesterse, botul masinii nesters, porbagajul neaspirat la picioare la sofer si pasager ne sters. Nu sunt o persoana prea pretentioasa dar daca tot dai un ban ( 30 ron autoturism pt SUV este mai scump ) macar sa iti ofere un serviciu cat de cat calitativ ca sa nu iesi din spalatorie in cazul meu si sa scoti servetele umede din porbagaj sa incepi sa iti stergi in fata spalatoriei pragurile si jos la picioare la sofer si pasager.
Georgescu Liviu
Georgescu Liviu2 ani în urmă
Nu am reusit sa spal masina corespunzator cu substantele pe care le au. Pistolul de super spuma era defect, spuma era livrata tot prin lancea lunga. Spuma cu eficienta scazuta si cu indepartare foarte greoaie la clatire. Nu recomand
Locații recomandate