/Prahova/Spalatorie auto

Spalatorie Auto NonStop Raluca

Strada Petrolistului, Câmpina 105600, România

Spalatorie Auto NonStop Raluca
Spalatorie auto
3.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P9X+W9 Câmpina, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Corneanu (Ben)
Andrei Corneanu (Ben)4 ani în urmă
Doresc sa menționez de la bun început ca nu obișnuiesc sa las review-uri (in general, cu atât mai puțin negative) dar in cazul acesta o sa fac o excepție. 1) De cum intri in spălătorie ești întâmpinat cu o ușoară atitudine de zeflemie și indiferentă (de către unii angajați, nu toți) 2) Nenea ăla (șefu’, sau ce e el acolo) de la casă are exact atitudinea ignorantului sovietic ajuns jupân. Am întâmpinat mai multe situații neplăcute aici dar acum as vrea sa împărtășesc doar doua:
1. Intr-o zi am mers sa plătesc la casă, mi-a spus cât costa (a trebuit să-l întreb ca nu știu unde sunt afișate prețurile), i-am plătit, și după o vreme ma întreabă: “aia e mașina ta?” arătând cu degetul către ea; i-am răspuns timid ca da și îmi zice, (de față cu restul clienților, firește, de parca făcusem vreo ghidușie și încercam să-l trag in piept cu exorbitanta suma ...de 5 lei) “foarte rău! de ce n-ai zis, ca aia te costa mai mult”; menționez ca eu, in general, conduc o mașina family (puțin mai mare decât un Opel Zafira). După ce am fost pus in aceasta situație incomoda, ii explic ca nu aveam de unde sa știu prețurile si ca nu am făcut nimic altceva decât sa plătesc cat mi-a cerut (mai ales ca n-am idee unde sunt afișate prețurile) și m-am oferit, bine-nțeles, să platesc diferența. In fine! O simpla neînțelegere care nu a fost nici generată de către mine și nici intenția mea, dar care m-a pus intr-o situație stânjenitoare. Trecem peste!
2) Astăzi am fost cu cealaltă mașină la spălătorie și mi-am adus aminte ca am un bon mai vechi (de doua zile) de la aceeași spălătorie, așa ca l-am rugat pe “nenea” de la casă să-mi pună și mie o ștampilă pe el (pt. ca intenționăm să-l decontez și uitasem sa fac asta; apropos, dacă vreți CUI pe bon pt. decont, luați-vă gândul. Nu are cine să-l scrie). Din nou, individul, cu o atitudine destul de contrariantă, neîncrezătoare și vizibil iritat, începe să ma întrebe când am fost cu mașina, care mașina... întrebări care oricum nu-și aveau sensul (pt. ca era scris pe bon) iar eu nu voiam decât o simpla ștampila. Nu l-am lăsat sa termine cu interogatoriul și i-am cerut bonul înapoi spunându-i ca nu mai am nevoie. Poate exagerez eu, dar dacă nu doriți sa fiți tratat cu o atitudine tipic comunistoidă (de genu’ de la “boss” la “papagal”) recomandarea mea ar fi să stați departe!
Marius Nitu
Marius Nitu4 ani în urmă
Jaleeee. Preturi de zici ca speli elefanti si pleci cu masina la fel de murdara cum ai dus-o , posibil sa mai rupa si baietii ceva prin interior ca sa fie treaba buna...
UNQony
UNQony4 ani în urmă
Buna ideea, nu e scump deloc, ok.
Sucuredin Memet
Sucuredin Memet4 ani în urmă
Foarte practic.
Floarea pulpea
Floarea pulpea4 ani în urmă
Stefvw stefan
Stefvw stefan2 ani în urmă
Un preț îți spun la intrare și la casă ,acel bătrân, face prețul cum îl taie capul...la tine așa..la tine, că nu ești des aici , mai mult...
Nici nu mai merg vreodată!!!!
Ion Chiuaru
Ion Chiuaru2 ani în urmă
Destul de bine.
Cristian Nitu
Cristian Nitu2 ani în urmă
Locații recomandate