/Prahova/Spalatorie auto

Ava - Spalatorie Auto Self Service

Strada Mihai Bravu 228, Ploiești 100410, România

Ava - Spalatorie Auto Self Service
Spalatorie auto
4.7
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W3Q2+JF Ploiești, România
+40 722 349 472
ava-spalatorie-auto-self-service.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Silviu Padureanu
Silviu Padureanu2 ani în urmă
Presiune suficienta, și soluții de calitate (spuma și ceara). Loc unde sa stai sa ștergi mașina ulterior spălării cât cuprinde.
Pret ok (2,5 lei / jeton), program 24/24, 7/7.
Toma Dan Mihai
Toma Dan Mihai2 ani în urmă
Peria cu spuma de la rampa de utilitare nu funcționa, timpul evident trecea, la fel si la aspiratoare, timpul se scurgea si nu puteam sa schimb între aspirator si pistol parfum!
Marian Gheorghe
Marian Gheorghe2 ani în urmă
Mai repede si mai ieftin nu cred ca se poate. Solutiile folosite aici sunt de calitate. Masina ramane curata. Am incercat si aspiratorul. Trage bine. Cu 2 fise aspiri si ai timp si de parfum si tratament amvelope.
Antonio Ionescu
Antonio Ionescu2 ani în urmă
Ti-ai facut clientela si ai inceput cu magarii ??? Bataie de joc, sa platesti 2 minute si sa beneficiezi de doar 1minut si 15 secunde. Exemplu pentru ceara sau polish : primele 15 secunde si ultimele 30 secunde apa chioara.
Rosu Bogdan
Rosu Bogdan2 ani în urmă
Un simplu aspect și fiecare trage concluzia:
Spuma de calitate
Un jet destul de puternic fata de concurenta
O remarca:în timp ce spălăm masina s-a produs o pana de curent,ier timpul de așteptare a fost cam de 10 minute.intre timp cineva a venit și a oferit fise tuturor celor care au așteptat.
Deci!se respectă clientul???
Liviu Nastase
Liviu Nastase2 ani în urmă
Foarte prost ,se fură din timpul de spălare (secundele de spălare) si presiunea foarte scăzută !!! Faceți cum trebuie ! MULTA SANATATE
F catalin
F catalin2 ani în urmă
Una din cele mai eficiente spalatorii self service. Spumă ce curăță exceptional de bine, Ceara pentru o uscare rapida ce isi face treaba cu brio si spațiu sa iti stergi masina cat cuprinde.
Dan
Dan2 ani în urmă
Foarte convenabil. O fisă costa 2,5 lei. Automatul accepta bancnote de 5, 10 și 50 de lei. Trebuie introdusa suma fixă și se eliberează jetoane corespunzător valorii bancnotelor. La pistolul de spălare un jeton ține 2 min 20 sec iar la aspirator 5 minute. La aspirator se găsește și parfum sanitizant și tratament pentru cauciucuri. Trebuie ținut cont de faptul că tratamentul sanitizant (40 secunde) și cel de anvelope (30 secunde) fac parte din timpul de aspirare.
Locații recomandate