/Prahova/Spalatorie auto

Luxury Car Wash

Bulevardul Republicii nr 295 (In spate la restaurant Antique), Ploiești, România

Luxury Car Wash
Spalatorie auto
3.8
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX3V+MC Ploiești, România
+40 790 077 777
luxury-car-wash.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Dumitru Alexandru
Dumitru Alexandru2 ani în urmă
Repede, de mântuială și pe bani mulți. ..... în rest ok .
Alma Mater
Alma Mater2 ani în urmă
Bună și eficientă, deși prețurile sunt mari dar merită
Ana ana
Ana ana2 ani în urmă
Superficial!Bordul nu a fost sters de praf,portbagajul neaspirat!
Pentru ce am plătit 50 lei?
Petrica lascu
Petrica lascu4 ani în urmă
Calitate submediocra a serviciilor. Cativa garoi care iti mazgalesc masina. Cele mai mari preturi pentru servicii de spalatorie din oras. Instalatia defecta de luni de zile in conditiile in care preturile cresc luna de luna. De evitat.
Este ca in bancul cu evreii. Eu i-am facut garoi, iar dv tigani. Poate ca erau niste garoi suedezi sau danezi. Referitor la tonul pe care va adresati unui client nemultumit spune de unde vine lumina in hruba. Spalatoria pe care o aveti a functionat cu instalatie automatizata. Dumneavoastra ati pus un panou cu scuze, ati marit preturile su ati schimbat personalul. Numai ca toate acestea costa. Mai devreme sau mai tarziu. Nu este in regula sa functionati fara instalatii automate, sa nu stergeti pragurile, sa nu scuturati scrumiera, .... putem continua. Dupa ce ca dam spaga la cei cu furtunul de spalat, dam pentru interior, platim majorat ma mai si intrebati cind am fost la dv? Veneam mai drs cand era vechiul proprietar. Venim numai cand sunt instalatiile defecte in alta parte. Atat. Oricum o sa incercam sa nu va mai deranjam. Somn usor!
Georgiana Simion
Georgiana Simion4 ani în urmă
Nu recomand!
Dupa ce am spalat masina( 29.12.2019) exterior si interior a trebuit sa imi aspir singura locurile ( multe) lasate neatinse de personal si de asemenea sa imi curat jantele si cauciucurile de noroiul care nu a fost indepartat (desi am rugat politicos sa stearga inca o data jantele, toti angajatii pasau sarcina de la unul la altul iar cand in final a venit cineva sa faca acest lucru, era foarte iritat ca trebuie sa curete si vorbea pe un ton rastit). Din cate stiu masina trebuie sa fie complet curatata, nu pentru asta platim?
Mentionez ca masina nu era murdara excesiv, nu merg la off road cu ea, o folosesc doar in oras( Audi A1 rosu, ora 13:30-14:00)
Viorel Fast
Viorel Fast4 ani în urmă
Execrabil !! Nu recomand !! Si nu sunt deloc carcotash. Am mai multe masini si chiar si de "lux" cum va laudati. Acelasi tratament am primit, spuma direct peste noroi si praf fara nici un fel "prespalare" sau acolo o galeata de apa pe ea. Interior n am cuvinte, aspiratorul doar de forma, laterale, consola, fete de usi n au vazut carpa. Sa mai zic de geamuri? La 40 de lei? Probabil ciubucul trebuie sa fie proportional cu valoarea masinii.
Georgescu Liviu
Georgescu Liviu2 ani în urmă
O spalatorie pe la care nu am mai trecut de cand mi-au distrus covorasele Michelin de la masina. Asta acum ceva ani buni. Covorasele au fost trecute printre niste role, probabil cu scopul de a le usca.
Radu Bitu
Radu Bitu2 ani în urmă
Angajatii isi pastreaza singuri din rest
Locații recomandate