/Ilfov/Spalatorie auto

J365 Spălătorie Auto Self Service Non Stop Berceni.Spalatorie Auto cu Fise,Jetoane Berceni,Sector 4

Str. Independenţei 3, Berceni 077020, România

J365 Spălătorie Auto Self Service Non Stop Berceni.Spalatorie Auto cu Fise,Jetoane Berceni,Sector 4
Spalatorie auto
4.3
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
858P+J2 Berceni, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marian Bogoi
Marian Bogoi2 ani în urmă
Super bine. Fără probleme !!!
O recomad cu placere tuturor !
GABRIELA GABY
GABRIELA GABY2 ani în urmă
Aspiratoarele nu mai aspira bine, au micsorat timpul unei fise ....
George enache
George enache2 ani în urmă
Nu mai e spuma de calitate, iar la clătirea doar cu apa te trezești la un moment dat preț de vreo 3-4 secunde cu niște spumă, suficientă să-ți "murdărească" din nou masina și sa pierzi din timpul (scurt) alocat jetonului.
Paraschiv victor
Paraschiv victor2 ani în urmă
In trecut am acordat 5 stele dar am revenit asupra deciziei deoarece,la ultima vizita,am descoperit ca solutiile folosite la spalare nu mai sunt calitative,solutia pt r jante este inutila,nu face nimic iar timpii sunt cred,sub 50sec/fisa.Eu nu mai trec pe aici,in conditiile in care am avut nevoie de 5 fise ca sa pot spala un autoturism hatchback,cu banii astia mi-o spala altii si eu ma uit.La clatire,vreo 5-10 sec pierzi ptr ca vine spuma pe furtun
Eugen Partridge
Eugen Partridge2 ani în urmă
Spalatorie complet utilata!.asta inseamna ca atunci cand sunt mai multe spalatorii in comuna ,avem mai multe masini curate! Nu chiar ...:( Ar trebui achizitionat un utilaj pt curatit strazile !
Florescu Mihai
Florescu Mihai3 ani în urmă
Prima data când încerc o spălătorie cu jetoane și ultima data. Pentru o spălare completa ai nevoie cam de 10 jetoane adică 3 pentru pre spălare, 1 pentru spuma și 4 pentru clătire restul pentru interior. Muncești 1h te uzi la picioare groaznic, per total salvezi 10 lei. Prefer sa o duc la spălătorie, stai 1 h pe scaun, ai o cafea din partea casei, nu te murdărești și dai 10 lei in plus. Scuze nu este o nota proasta pentru spălătorie care presupun ca oferă cam aceleași condiții ca celelalte cu jetoane însă conceptul asta self service nu este pentru mine.
Costel Vicol
Costel Vicol2 ani în urmă
Merge repede, nu da rest!
Gigi enache
Gigi enache2 ani în urmă
Așa-zisa superspuma a devenit apa de ploaie :( A fost bună la început însă acum e de o calitate jalnica. În plus la clătire aparatul mai baga "bonus" 😂😁😠 2 secunde cu spumă, special să-ți mai fure din timpul (scurt) alocat.
Locații recomandate