/Ilfov/Spalatorie auto

Delux Wash by EMM

Șoseaua Clinceni 22, Bragadiru 077025, România

Delux Wash by EMM
Spalatorie auto
4.7
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9X98+2G Bragadiru, România
+40 722 673 315
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniel George
Daniel George2 ani în urmă
Locație relativ nou, prețul este decent 2.5 Ron jetonul, timp suficient pentru a termina cu un jeton un program, în jur de 3 bucăți pentru un interior/exterior.
Claudiu Bruno Hermelin
Claudiu Bruno Hermelin2 ani în urmă
Super spalatorie auto, pacat ca nu sunt mai multe ca acestea in zona Bucuresti-Ilfov.
Florin Preda
Florin Preda2 ani în urmă
Este ok, poate ar trebui sa măriți un pic timpul...chiar dacă asta înseamnă să măriți prețul jetonului
Sa ai timp sa clătești toată masina cu un jeton... pe timpul verii pana ajungi din spatele mașinii sa pui un jeton și sa începi sa speli se usucă săpunul...
Victor Ionescu
Victor Ionescu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de calitatea produselor și a presiunii. Este deschisă non-stop,ceea ce e foarte util atunci când ajungi târziu acasă și vrei să ai mașina curată a doua zi.
Alexandru T.
Alexandru T.2 ani în urmă
Detin suv clasa medie culoare inchisa si din 4 fise iese bec indiferent cat de murdar este (nu merg pe camp, asa ca nu m-am dus cu brazda pe masina...presupun ca trebuiesc mai multe fise). Instructajul este la vedere si daca faci cum scrie acolo rezultatele sunt super. Personalul amabil in caz ca nu te descurci, solutiile profesionale si nediluate, presiunea apei este cu mult peste medie. Eu unul nu sterg masina cu nici un fel de carpa si o las sa se usuce natural si nu raman pete, clatesc cu ozmozata la final. La partea de aspirator daca stii cum sa-l manevrezi faci bec masina... Eu unul la exterior bag 4 fise si interior 1 sau 2 fise in functie de mizerie.
Dorinex Dorinex
Dorinex Dorinex2 ani în urmă
Am avut noroc sa prind liber la rampă, deci am avut suficient timp sa ma si "instruiesc" !😉 Totul super OK, începând cu disponibilitatea totală a personalului și terminand cu modul de funcționare a instalațiilor de spălat, aspirat ! Un business super OK !
Madalin Andrei
Madalin Andrei2 ani în urmă
80 secunde spumă
100 secunde apa
Dureaza 5 secunde ca pistolul sa funcționeze in parametrii optimi. ( vezi alte spălătorii unde sunt 110 secunde sau 120 secunde chiar cu același pret )
Muscalu Gheorghe
Muscalu Gheorghe2 ani în urmă
Bine organizat, dotat corespunzător, dar era mai bine dacă automatul de plată a fiselor ar fi dat și rest în cazul în care aveai nevoie de mai puține fise.
Locații recomandate