/Iasi/Spalatorie auto

Vulcanizare, centru anvelope / jante

Bulevardul Constantin Alexandru Rosetti 14-16, Iași 700343, România

Vulcanizare, centru anvelope / jante
Spalatorie auto
4.4
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9V+V6 Iași, România
+40 746 654 289
anvelopeshiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Mihai-Lucian Mandici
Mihai-Lucian Mandici2 ani în urmă
NU RECOMAND! Am achiziționat de la ei 4 anvelope de iarnă,noi. Imediat ce am plecat de acolo a început să se audă un zgomot ciudat,dar nu i-am dat importanță. A treia zi am făcut un drum către Suceava si am observat că mașina vibrează și crește în intensitate și zgomotul dacă măresc viteza, iar pe la 120km/h era dezastru. Am fugit la service crezând ca e ceva la direcție. Acolo mi s-a spus ca toate cele 4 anvelope sunt neuniforme,ovale. Se vedea cu ochiul liber. Am pus anvelopele vechi la o alta vulcanizare și totul a revenit la normal. Niște gunoaie de oameni. Cât despre restituire, pierdusem bonul și cu siguranță nu le-ar fi primit înapoi. Mi-e greață de asemenea oameni. E clar că au facut-o intenționat din moment ce se vedea cu ochiul liber ca anvelopele sunt ovale. FUGIȚI DE ACEASTĂ VULCANIZARE!!!
Petru Budeanu
Petru Budeanu2 ani în urmă
Super nu aștepți mult. Te preia imediat ce ai intrat.
Serioja 111
Serioja 1112 ani în urmă
O echipă de băieți muncitori și ieftin .
Valentin Ciuhoreanu
Valentin Ciuhoreanu2 ani în urmă
Servicii profi la un preț corect. Personal prompt și înțelegător.
Andrei burlibasa
Andrei burlibasa2 ani în urmă
Servicii proaste, preturi mari. Au reusit sa zgaraie 2 jante noi
Catalin B
Catalin B2 ani în urmă
Nu recomand spalatoria. Am platit 300 RON pentru spalare interior auto (inclusiv scaune si mocheta), m-au primit cu ironie, au facut o treaba semi-decenta dar mi-au predat bancheta umeda in anumite locuri si acum miroase urat (chiar dupa ce am lasat masina o zi cu geamurile deschise). Nu mi-au dat prea multe informatii despre timpul de predare sau procesul efectiv de curatenie, nu lucreaza cu procese verbale de primire si nu iti ofera bon. Prea scump pentru un serviciu si comunicare proaste.
Irimia Alexandru
Irimia Alexandru2 ani în urmă
O firmă mică dar cu servicii extraordinare. Am avut apă în toată mocheta mașinii iar aceștia au reușit să o curețe exemplar de bine, nu a rămas miros, nu au rămas pete. TOTUL Impecabil
Florin Filip
Florin Filip2 ani în urmă
Odata cu Covidul a crescut si lacomia dupa bani. 40 lei (10 lei de roata) doar de defacut 5 prezoane , scos roata, montat roata , strans 5 prezoane . Ironic ma mai intreaba si de cat is rotile (avand masina in fata) parca daca e de 14 -16 nu tot 5 prezoane desface .... o fi racheta .
Mult tare fratilor (concurenta de langa voi ia 7 lei ). Am fost client ultimii 4 ani la voi dar e timpul sa va spun adio .
Deci adio .
Locații recomandate