/Iasi/Spalatorie auto

Cedol Autocraft Service

Șoseaua Păcurari 159, Iași, România

Cedol Autocraft Service
Spalatorie auto
4.5
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GF3+M2 Iași, România
+40 332 410 072
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Serban Baetu
Serban Baetu2 ani în urmă
Nu recomand !
Am fost sa fac schimbul de ulei si nu mia pus nici ulei de care trebuia si nici bușonul la baia de ulei nu la pus cum trebuie.
Neserioși
Daniel agape
Daniel agape2 ani în urmă
Seriozitate, amabilitate și servicii OK.
BIG BOSS
BIG BOSS2 ani în urmă
Foarte ok,rapizi si la obiect
Alexandru Pohontu
Alexandru Pohontu2 ani în urmă
Am venit pentru o batalie la motor, dupa multe service-uri unde mi s-a spus ca trebuie alt motor, cei de la Cedol au prezolvat problema prin inlocuirea unui injector.
Marcel Stelu Postolache
Marcel Stelu Postolache4 ani în urmă
O echipa total neprofesionista! O bataie de joc! Deviza lor a fost sa ia banii fara sa fie in masura sa demonstreze nici un rezultat.
Am comunicat erorile din bord, referitoare la circuitul de evacuare al masinii mele, un Peugeot 308, cu o zi inainte, prin email (UREEA ERROR). Eu am presupus ca aveam filtrul de particule defect. Fara sa faca nici o diagnosticare prealabila a circuitului de evacuare a masinii, asa cum au comunicat anterior ca vor face si cum era normal sa faca, au demontat filtrul de particule (pentru care au luat 400 lei manopera) si l-au curatat (alti 350 lei). Desi am insistat anterior telefonic si prin email ca trebuie sa elimine erorile din bord, nici vorba de asa ceva. Mi-au spus ca ei si-au facut treaba - au demontat filtrul dpf si l-au curatat. Ca si cum ai merge la spital cu presupunerea ca ai probleme la ficat, ei te opereaza fara nici o analiza, iti iau banii de spitalizare si te trimit acasa.
M-am intors acasa cu aceleasi erori la bord, bani cheltuiti, 750 lei si drumul pana la service - 120 km dus/intors. De fapt am primit un sfat bun (si scump) - sa merg la reprezentanta Peugeot - pe aceeasi strada.
O MARE TEAPA!!!
Radu bogdan
Radu bogdan4 ani în urmă
Plin de nervi de la serviceul Autocenter, am oprit fara sa vreau la acest service, venind de la Metro. Aveam un scartait, probabil de la interiorul bordului, baietii au pus masina pe stand, au verificat-o, iar la final desi nu au identificat sunetul au spus o opinie cu probabilitate. In final, nu s-a perceput nicio taxa deoarece nu s-a remediat problema. Nu despre asta este vorba, cred ca este primul service in care managerul este imbracat ok, vorbeste foarte foarte frumos iar baietii tinerii si ei cu mult mult bun simt. Cred ca este primul service unde am intalnit asa ceva si cu siguranta voi merge aici cand voi avea probleme. Felicitari
Adrian Ciobotaru
Adrian Ciobotaru5 ani în urmă
Service de anvelope cu angajati seriosi, marfa suficienta pe stoc si echipare foarte buna. Alt avantaj il constituie faptul ca au un mecanic foarte priceput si serios care poate face interventii auto rapide. Deasemeni aici se poate face foarte profesionist si directia la masina.
Lucian Cozma
Lucian Cozma2 ani în urmă
Super profesioniști, și foarte amabili,iar prețurile foarte corecte!
Locații recomandate