/Bucuresti/Spalatorie auto

Lavalex

Bulevardul Ion Mihalache 317 G, București, România

Lavalex
Spalatorie auto
3.8
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F395+J6 București, România
+40 723 600 055
auto-bild.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Vali Anton
Vali Anton1 an în urmă
Mașina se șterge cu cârpa. Aceiași cu care se șterg geamurile (interior și exterior) și bordul, pragurile și restul. Cunoscuții intră în față lăsați cu nesimțire de către angajați. Mașina rămâne cu dungi și pete după uscare. Am mai fost acum 2 ani și din păcate nu s-a schimbat nimic. Nu mai opresc aici. Nu recomand.
Sorin Adrian Vasile Itu
Sorin Adrian Vasile Itu2 ani în urmă
Mai scump decât în alte părți și cu operațiuni mai puține incluse ( fără curățare covorase fața, fără ceară lichidă, fără tratament cauciucuri)
Gabriel Manea (omoroka)
Gabriel Manea (omoroka)3 ani în urmă
Scumpi dar operativi pentru gusturile mele. Daca la 40RON vi se pare scumpa spalarea manual a unei masini normale, inseamna ca nu ati nimerit bine la Lavalex. Mergeti la jetoane unde vă va costa cam tot atata, veti pierde mai mult timp iar in plus veti si munci :)
E adevarat, nu a iesit lună masina de cei 40RONi, dar macar au disparut cacatii de porumbei de pe caroserie iar inauntru masina a redevenit locuibila, toate astea intr-un timp foarte scurt, lucru pe care l-am apreciat cel mai mult.
Catalin Panaite
Catalin Panaite3 ani în urmă
În general e ok, însă nu a scos apa din oglinzi, iar după câteva sute de metri apa respectivă s.a scurs pe portiera si a lasat un aspect neplăcut autoturismului.
Oniceag George
Oniceag George2 ani în urmă
Nu este una dintre cele mai bune spalatorii. Nu acorda prea multa atentie la spalare, se grabesc iar preturile destul de ridicate . Insa pentru o spalare rapida si faptul ca nu este prea aglomerat ar merita .
Dar astazi la 8 pentru un exterior plus degresre … mi-au cerut suma de 100 de lei . Inteleg ca nu au chef de munca dar asta e nesimtire. As fi inteles 40-50 de lei . Asa ca atentie !
Corneliu Toma
Corneliu Toma2 ani în urmă
Se putea mai bine. Au fost rapizi și este de apreciat.
Nu apreciez: spălatul cu buretele din galeata, faptul ca încă am praf pe scaunele din piele, ca au aspirat sau șters consola centrala și au scos tot ce era pe acolo și au rămas împrăștiate pe scaunul din dreapta, iar parbrizul pe interior se putea șterge mai bine.
Marieana Stanga
Marieana Stanga2 ani în urmă
Personal f.amabil si serios
Costin Savu
Costin Savu2 ani în urmă
Servicii de calitate!
Locații recomandate