/Bucuresti/Spalatorie auto

ScandicWash

București, România

ScandicWash
Spalatorie auto
2.2
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28P+J8 București, România
+40 728 867 805
scandicwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Madalin Madalin
Madalin Madalin2 ani în urmă
Angajați care nu-și fac treaba.. iar dacă le atragi atenția, ca nu au făcut serviciul pentru care ai plătit, incep sa vorbească urât și cu mult tupeu... . mai pleca și cu cheia, iar când vin nici măcar nu au bunul simț sa-si ceara scuze, tot ei fiind deranjați.
George Sinca
George Sinca2 ani în urmă
Muncitorii sunt agresivi si iti spala masina in mai putin de o ora doar daca le lasi bacsis. Daca nu, dureaza 1-2 ore un exterior chiar si cand nu e aglomerat. Ameninta ca nu iti mai spala masina daca nu le dai bacsis.
Mihaela Blue
Mihaela Blue2 ani în urmă
Eram clienta fidela pt ca era comod sa spal masina cat stau la cumpărături. Astăzi era aglomerat și am vrut sa intru sa intreb dacă se poate și cam cate masini sunt în fata mea. Nu am apucat pt ca un angajat mi-a zis sa dispar ca e coada mare! Odioasa atitudine.
Adrian Luca
Adrian Luca2 ani în urmă
Ofer 3 stele pentru exterior care a fost cat fe cat ok, in schimb la interior... pragurile pareau a nu fi sterse sau nu a insistat in a le curata, scaunele din fata nu au fost aspirate bine (nu era cine stie ce de facut deoarece sunt din piele) iar bordul a fost sters superficial fiind spatii pe unde nu a trecut cu carpa.
Alexandra Ioana Culea
Alexandra Ioana Culea2 ani în urmă
Schimbati-va programul de lucru afisat pe site! Duminica seara am ajuns la ora 21 fara cateva minute (vazand ca aveti deschis pana la 22.00)si am fost intampinati de unul din angajati cu "Ce vrei ma?! Inchidem la 9". Oribil, evident ca nu vom mai merge vreodata acolo. Dar putin bun simt din partea angajatilor v-ar prinde bine in viitor cu alti clienti.
Gabriel Dima
Gabriel Dima2 ani în urmă
Interior și exterior, masina e plina de urme de la insecte pe parbriz , interiorul este făcut în bătaie de joc, pragurile sunt murdare, scrumiera negolita ... 40 taxa spălat și 10 șpagă pentru o clătire....
Cristian PUSCAS
Cristian PUSCAS2 ani în urmă
Cei care spală mașinile ori se grăbesc ori nu respecta pachetul de servicii ales. Nu mai trec pe la aceasta spălătorie. Va sfătuiesc sa stați lângă mașina când o spălați la ei.
Maria Gânfăleanu
Maria Gânfăleanu4 ani în urmă
Am fost aici intr-o duminica si am zis sa las masina la spalat cat timp merg la cumparaturi. Mai fusesem inainte pt un exterior si fusese ok. De data asta, am vrut un exterior interior. Dupa ce am reusit sa fiu bagata in seama de catre cineva de acolo ca sa pot lasa masina, lucru care a durat nesperat de mult pentru ca cei de acolo aveau o foarte mare lehamite, cand m-am intors sa iau masina, am descoperit ca interiorul a fost facut intr-o mare bataie de joc si lipsa de chef. Aparent portbagajul nu face parte din masina, desi am specificat ca as vrea si portbagajul aspirat. Am gasit bonuri sub scaunul pasagerului, banchetele neaspirate. Nu recomand, e o pierdere de bani.
Locații recomandate