/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie Auto Bucuresti - Prodcom Pit Stop

Strada Veseliei 22, București 052034, România

Spalatorie Auto Bucuresti - Prodcom Pit Stop
Spalatorie auto
3.9
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34M+VM București, România
+40 773 945 164
cosmetica-auto.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Bogdan Frunza
Bogdan Frunza2 ani în urmă
Oameni buni, amabili și corecți!
Ovidiu damian
Ovidiu damian2 ani în urmă
De ce dau 5 stele? Pentru ca au reușit sa scoată din mașină mea un Megane Combi vechi toate petele și toată mizeria! Kudos!
Marian Oprea
Marian Oprea2 ani în urmă
Bine plasata. Din pacate nu poti plati cu cardul si nici cel caruia ii platesti nu iti da bon fiscal.
RomaniaUnited TATA534
RomaniaUnited TATA5344 ani în urmă
Personal incompetent.Exemplific: Unui client (de al casei ) i s-a permis sa umble în masina mea,Sa oprească muzica(manele) pusă de băiatul ce spală masina mea. Băiatul ce se ocupa de masina mea,a lovit portiera mașinii de stâlpul spalatoriei(cu urme vizibile) scuzandu-se ca este o nimica toata.Si motivele ar putea continua.
Manoli Elena
Manoli Elena4 ani în urmă
Dupa asa-zisa spalare exterioara toata caroseria era plina de urme de murdarie. Practic a fost mai mult o spoiala cu apa chioara. Extrem de dezamăgitor! Cand am plecat, parbrizul a trebuit sters cu lichid de parbriz pentru ca era plin de urme de mizerie.
Liviu-Nicolae Moraru
Liviu-Nicolae Moraru2 ani în urmă
Din pacate astazi am avut nefericita inspiratie sa imi spal masina la aceasta spalatorie. In urma acestei decizii am reusit sa obtin in locul unei masini curate o masina plina de zgarieturi superficiale (mai mult sau mai putin). Am realizat acest lucru la 2-3 min dupa ce am plecat de la spalatorie si am oprit putin. Imediat ce am realizat m-am intors si am incercat sa vorbesc cu persoana responsabila de spalatorie la momentul respectiv, nu am reusit sa rezolv absolut nimic, deoarece persoana respectiva nu a dorit sa isi admita greseala angajatului sau. Angajatii spalatoriei au dat dovada de o totala lipsa de un minim nivel de profesionalism si au reusit sa imi avarieze minor masina.

La finalul zilei am reusit sa obtin in locul unei masini curate o factura la o firma de detailing.

NU RECOMAND ACEASTA SPALATORIE!!!! Daca nu aveti alta solutie mai bine lasati masina murdara, sigur o sa va coste mai putin in final!
Tibi Ghinet
Tibi Ghinet2 ani în urmă
Cea mai scumpă și mai proastă spălătorie din câte am văzut până acum. Incredibil cat de nesimțit poate fi un angajat într-o spălătorie cu pretenții de 5 stele, cu preturi pe măsură, dar se comportă mai prost ca spălătoriile de lângă care sunt la jumate de preț sau mai ieftin.
Am spălat un Sharan cu 7 locuri, mi s-a comunicat că intră la suv, deci 40 lei. In 15 minute a fost "gata", interior, exterior, am plecat, am mulțumit, lăsat 10 lei bacșiș, deci total 50 lei. După 10 minute m-am întors când am văzut în retrovizoare toate geamurile de pe spate spoite cu urme de degete de la copii. Când am verificat, portbagajul nici nu fusese ridicat, iar locurile 6-7 erau pline de mizerie, nici nu le-a atins cu aspiratorul.
Am ajuns înapoi, i-am spus că e aspirată foarte prost toată, am o grămadă de mizerie in mașină, praf peste tot, geamurile spate și portbagajul sunt neatinse, nici scuze nici nimic, doar față de nemulțumit, le-a mai făcut el în 10 minute, am plecat.
Când am ajuns acasă am verificat a doua oară ce a făcut angajatul plictisit de viață, care nu știe să facă nimic nici daca ii spui exact ce anume, iată cum arătau doar două zone din mașină, nu am stat sa pozez tot, dar din față până în spate era toată la fel în multe părți! Nici măcar nu a aruncat gunoiul, nici nu a atins 50% din interiorul mașinii, nici cu cârpă nici cu aspirator. Sincer merita sa cer banii înapoi și să îi sfătuiesc să se apuce de săpat șanțuri, ar avea probabil mai mult spor la bătut joc de munca și de lucrul oamenilor.
Cosmin Radu
Cosmin Radu2 ani în urmă
In urma unei spălări, au zgâriat mașina in 4 locuri. Nu recomand.
Locații recomandate