/Bucuresti/Spalatorie auto

AUTO WASH

Strada Rușețu 4, București 077042, România

AUTO WASH
Spalatorie auto
4.3
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F26Q+49 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catlatolea1
Catlatolea12 ani în urmă
Mecanicului parcă îi era scârbă de mine. Ba fuma, va altceva... In fine nu am putut găsi limba comună. As zice lispa de profesionalism in lucrul cu clienții. Nu știu ce fac băieții din punct de vedere tehnic, nu am putut ajunge la acest moment deși am vorbit din timp că voi veni și mi s-a spus sa vin.
Catalin Bercu
Catalin Bercu2 ani în urmă
Fac treaba buna baietii! Cam aglomerat cateodata dar aia e... stai la rand ca se misca repede!
Gaby Stancu
Gaby Stancu2 ani în urmă
Am schimbat la ei parbrizul, vopsit capota si bara spate, pe casco, cu masina la schimb. Miercuri dimineață adusă, vineri la 12 ridicată si spălată. Felicitări D-lui Nicu si băieților din service. Foarte profesioniști. Recomand
Razvan gabriel manda
Razvan gabriel manda2 ani în urmă
Pana și copilul este fericit aici.
Razvan Dumi
Razvan Dumi2 ani în urmă
Un service care nu i se poate acorda nici macar o stea,angajatii sun lipsiți de profesionalism ,fac lucrari de proasta calitate ...Daca vreti sa reparati sau sa vopsiti masina aici nu recomand.Patronii sunt la fel ca angajatii ...foarte multa lipsa de profesionalism!
Cristian Duta
Cristian Duta2 ani în urmă
Voi acorda 5 stele pentru produsele profesionale utilizate la curățarea mașinii si pentru ca am nimerit la un baiat care a facut treaba buna. Dar din experientele mai vechi la aceasta spălătorie auto, pot sa spun ca depinde foarte mult de mana de lucru fiind o spălătorie manuală. Mai mult de jumatate dintre băieți nu isi dau interesul maxim ca sa faca o treaba excelenta, comentand in spate daca nu le dai mai mult de 10 lei la final. Dar daca aveti noroc de un baiat bun care sa se ocupe de masina, plecati foarte mulțumiți.
Claumar Pescar Magazin de Pescuit
Claumar Pescar Magazin de Pescuit2 ani în urmă
Nu recomand, experienta groazanica. Am dus masina (Mercedes GLE) pt un dosar de dauna pe casco pentru a schimba parbrizul si baraz fata dreapta, portiera dreapta fata, portierea dreapta spate si bara spate. Masina a fost lasata intr-o zi de marti spunadu-mi ca masina este gata vineri. Vineri mi s-a spus ca va fi gata luni, luni ca marti si tot asa pana vineri. Vineri m-au chemat dupa inchidere sa o iau, dar cand sa o iau bordul pom de craciun cu toate beculetele aprinse. Imi spun ca au uitat sa sterga erorile si sa vin luni sa le stearga ca nu mai este colegul la munca. Luni cand ma duc sa sterg erorile surpriza erorile nu se puteau sterge. Au zis sa le las masina sa vada de la ce e. Se fac vineri nu primesc niciun telefon si sun eu. Raspunde acelasi tip arogant si imi spune ca e de la nu stiu ce modul din bara spate care este defect si ca trebuie sa platesc 3800 lei pt schimbarea modulului. Masina nu avea nicio eroare cand am dus-o iar ei au umblat la bara spate cand au dezasamblat masina deci cu siguranta au facut ceva rau pe acolo.
Dan sava locusteanu
Dan sava locusteanu2 ani în urmă
Sunt rapizi și profesioniști. Au scumpit tariful, dar era de așteptat. Recomand.
Locații recomandate