/Brasov/Spalatorie auto

Brotac

Strada Avram Iancu 76, Brașov 500075, România

Brotac
Spalatorie auto
4.3
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5Q+H2 Brașov, România
+40 742 915 327
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan WLF
Razvan WLF2 ani în urmă
Mai bine nu o mai spalam
Florin Gherman
Florin Gherman2 ani în urmă
Am spalat masina in alte locuri mult mai ok
Mihai Croitoru
Mihai Croitoru2 ani în urmă
Raport calitate-pret 10/10, baietii foarte muncitori iar solutile folosite sunt de calitate.
Silvia Souca Cabinet individual psihologie
Silvia Souca Cabinet individual psihologie2 ani în urmă
Am fost mulțumită de serviciul: curățare interior-exterior. Deși nu sunt multe posturi de lucru, persoanele care sunt angajate, se misca repede si rezultatul este bun. Nu prea este loc in curte! Sunt mai multe firme care utilizează curtea.
Cadar Vlad
Cadar Vlad4 ani în urmă
Recomand! Îți spala mașina asa cum ți-o dorești. Spre deosebire de alte spălătorii, îți spala mașina cu simt de răspundere. Și prețul unei spălări este destul de ieftin, comparativ cu altele.
Andrei cojocaru
Andrei cojocaru5 ani în urmă
Nimic deosebit. Am un vw touran si deoarece este cu 7 locuri am fost taxat 30 lei in loc de 25 lei Nu ca ar fi ridicat cele doua scaune sa le aspire. Presurile de cauciuc le-a spalat doar cu jet de apa fara o solutie ceva.Ca atare dupa uscare au ramas aproape la fel de prafuite.Pragurile lasate ude Lipsa de atentie la curatarea interioara.Am mai sters eu de fata cu angajatul cu carpa lui. Din pacate personalul lasa de dorit si trage in jos munca celor care conduc spalatoria care de altfel sunt draguti.
Bogdan Roman-Nicolae
Bogdan Roman-Nicolae2 ani în urmă
Da, exact ca domnul de mai jos, mai bine nu-mi spălam mașina aici, dupa ce că in 15 minute, domnul, pare-se cu alcool la bord a flendurit totul prin ea, preșurile udate și atât, m-am trezit că mi-a mai rupt și maneta de rulare a spatarului din dreapta, care e esențială la o mașină de tipul celei decapotabile dacă intră niște oameni pe bancheta din spate. Mai bine o spălam eu, nene, acasă. Pe whatsapp v-am scris, însă nici măcar seen sau scuze, deci nu v-a interesat. Neprofesionalism și nesimțire! Mai jos aveți devizul de la service pentru dauna provocată! 700 de lei scoși din buzunar degeaba!
Marian Ghita
Marian Ghita2 ani în urmă
Schimba angajatii!!!
Pacat
Le lasi si tips si nimic
Locații recomandate