/Bihor/Spalatorie auto

CarWashPoint Spalatorie Auto

Bulevardul Ștefan cel Mare 40, Oradea, România

CarWashPoint Spalatorie Auto
Spalatorie auto
3.9
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WFJ+X9 Oradea, România
+40 721 925 667
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps CarWashPoint Spalatorie Auto
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csongor Cristian Seutiut
Csongor Cristian Seutiut1 an în urmă
E ok, nimic mai mult !
Romulus simonca
Romulus simonca2 ani în urmă
Profesioniști. Sunt client vechi și mulțumit. Recomand tuturor
Romania Review
Romania Review3 ani în urmă
Desi spalatoria este situata intr-o zona cu trafic intens si astfel nu duc lipsa de clienti, din pacate nu prea isi dau interesul, nu sunt atenti la detalii, doar se grabesc sa termine repede si sa preia alta masina. Unii angajati beau bere sau fumeaza in timp ce sterg masina si uneori chiar cand curata interiorul. Faptul ca te pun sa scoti masina in strada, inainte sa fie gata, doar pentru a prelua alt client, nu mi se pare ok. Chiar daca au crescut pretul, serviciile nu s-au imbunatatit. As prefera sa platesc mai mult, dar masina sa iasa impecabila, ca altfel ma duc la spalatoriile automate si cu 10 lei mi-o spal singur.
Dnk Dany
Dnk Dany3 ani în urmă
Pentru 2 minute de apa chioara pe 2 biciclete ,20 de lei ? Macar un gram de sapun ceva. Angajatii ok....patroana su ce e tipa blonda de acolo de toata stima organului .
Maximus M
Maximus M4 ani în urmă
O catastrofa. Mergeti acolo doar daca plateste compania sau nu aveti alternativa. A costat 33 de lei. Pretul normal in Oradea e intre 22 si 25 de lei. In pretul platit nu au sters bordul si nu au aspirat masina. E adevarat ca masina mea nu era f murdara la interior asa ca s-au gandit sa nu se oboseasca. Repet, nu mergeti acolo decat in cazul in care nu aveti alternativa!!
Emil Dobos
Emil Dobos2 ani în urmă
O spalatorie scumpa cu servicii execrabile. 40 de lei un exterior-interior, dar plina de pete cand ajungi acasa. Nu recomand!
Florea Mirela
Florea Mirela2 ani în urmă
Este a doua oara si ultima cand mai spal masina la aceasta spalatorie. Cei mai neprofesionisti!!! am ramas cu geamurile patate, pe la usi a ramas mizeria si mi-au pus stergatoarele ude leaorca direct pe mocheta din masina.
Ruben Cimpean
Ruben Cimpean2 ani în urmă
Destul de profesional
Locații recomandate