/Bacau/Spalatorie auto

Spalatorie Self Service

Bacău, România

Spalatorie Self Service
Spalatorie auto
4.5
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWGJ+CJ Bacău, România
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Spalatorie Self Service
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Luminita Manastireanu
Luminita Manastireanu193 zile în urmă
Recomand spuma programul 2!!!
Dumitrescu Cristian
Dumitrescu Cristian223 zile în urmă
Apa este cam dură și lasă urme pe caroserie. Este ieftina comparativ cu Bucureștiul insa cam greu de utilizat dacă ești la prima incercare.
Iancu ra,van
Iancu ra,van1 an în urmă
Deplorabil.Daca ți speli covorașele nu ai unde sa le usuci.Substantele folosite în instalație de proasta calitate.Nu recomand
GEORGE RAZVAN Pantiru
GEORGE RAZVAN Pantiru2 ani în urmă
Locație nu este amenajată stie ce însă este cea mai bună spălătorie din bacău. Presiune la apa plus ca avem lance pentru spuma si lance separate pt restul programelor. Si da este singura care pot spune ca are si aspirator
Constantin
Constantin3 ani în urmă
Pret ok, locatie ok, insa un lucru este deranjant, nu exista un responsabil care sa ingrijeasca "sculele" de exemplu peria cu care speli masina cu spuma este plina de nisip si mizerie. Problema este ca ultimul client care a spalat masina, clar la final si-a spalat jantele/anvelopele cu peria deci ramane nisip si mizerie pe ea.
Recomandarea mea ar fi ori un angajat care sa le curete permanent, ori sa ofere una special pentru suprafete care nu se zgarie precum vopseaua.
Daca ai norocul si prinzi o pietricica ceva pe, perie risti sa zgarii serios vopseaua, si ramai pagubit, iar patronul nu isi asuma responsabilitatea, logic !
Bogdan S
Bogdan S2 ani în urmă
Spuma activa este buna comparativ cu alte spălătorii, ceea ce este foarte bine mai ales acum când murdăria este groasa, iarna.
Eusebiu dalcu
Eusebiu dalcu2 ani în urmă
La spălătoria de pe Milcov aspiratorul nu aspira, am dat telefon și mesaj la nr. de contact însă fără răspuns. La spălătoria de pe Calea Romanului aparatul a luat 2 fise și la aceasta locația nu exista nr de contact.
Florin Corabie
Florin Corabie2 ani în urmă
Îți speli masina asa cum vrei tu.
Folosesc cele mai bune produse pentru a face ca masina ta sa fie curată!
Este dedeparte cea mai bună self spalatorie din Bacău!
Locații recomandate